آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
1بازدید
۰

مازيار زارع:

هواداران براي بازي سپاهان ورزشگاه را پر كنند

مازيار زارع گفت: مطمئنم اختلاف‌هاي پيش آمده در باشگاه به زودي حل خواهد شد.

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي پرگل تيمش مقابل پيكان در آخرين روز از بازي‌هاي ليگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خدا را شكر مي‌كنم كه توانستيم در اين بازي به يك برد پرگل دست پيدا كنيم. البته براي تيم خوب پيكان هم ناراحتم كه به دسته پايين‌تر سقوط كرد و به نظرم اين تيم حيف شد.

به گزارش خبرنگار ايسنا،  زارع ادامه داد: پرسپوليس پس از بازي با استقلال ديگر شكستي در ليگ نداشت و فكر مي‌كنم ما در ليگ خيلي خوب كار كرديم. اميدوارم كه هواداران براي بازي سپاهان ورزشگاه آزادي را پر كنند تا اين تيم را شكست دهيم و به قهرماني نزديك شويم.

وي درباره تشويق شديد علي دايي در ورزشگاه گفت: به هر حال مردم دايي را دوست دارند و او را تشويق مي‌كنند.

مازيار زارع همچنين درباره اختلاف‌هاي پيش آمده در باشگاه پرسپوليس گفت: از طرف بازيكنان مي‌گويم كه اين موضوع به زودي حل مي‌شود. به هر حال اختلاف سليقه يك چيز طبيعي است و حتي در يك خانواده 3، 4 نفره هم وجود دارد چه برسد به پرسپوليس كه تيم 40، 50 نفره است. مطمئنم اين موضوع در روزهاي آينده رفع خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.