آخرین خبرمثله شدن پسر آبادانی به دست پدرش
6بازدید

تجاوز به يك دختر 11 ساله شناگر در آمريكا

وكيل يك دختر 12 ساله آمريكايي اعلام كرد كه موكلش در سونايي در نيويورك مورد تجاوز يك مربي قرار گرفته، از او بچه دار شده و به يك بيماري مقاربتي نيز دچار شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين دختر توسط يك مربي 17 ساله دو بار در جولاي گذشته زماني كه تنها 11 سال داشته مورد تجاوز قرار گرفته است و در مارس گذشته بچه‌اي را به دنيا آورده است.

خانواده اين دختر از موسسه ورزشي مربوطه شكايت كرده به ويژه اينكه تجاوز دوم توسط يكي از نجات غريقان ديده و گزارش شده است.
جان المور وكيل اين دختر به آسوشيتدپرس گفت: نجات غريق موضوع را به مديريت گزارش داده است اما آنها به پليس گزارش نكرده اند. آنها به حرف متجاوز گوش داده اند كه ادعا كرده بود اين كار را نكرده است.

وي افزود كه پرونده اي كيفري عليه مربي و پرونده اي حقوقي عليه موسسه تشكيل شده است.

ظاهرا موسسه تنها به والدين دختر گفته بود كه برخوردي عادي بوده و در مورد روابط جنسي هيچ گزارشي نكرده بوده است.

به گفته وكيل مادر دختر تا ماه دسامبر نمي‌دانسته كه دخترش باردار است و زماني متوجه ميشود كه شكم دخترش بزرگ شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.