آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۳۱

وقتی برای جابجایی یک مدیر اساسنامه یک سازمان عوض می شود؛

مقصر کیست؛ مدیران جاه طلب یا زیردستان کوته بین؟

امروز مشکلات مدیران چندشغله در بخشی هرچند ناشی از حب قدرت و ثروت در بین برخی از مدیران کشور است، ولی این مدیران رده میانی هستند که با پرورش این‌گونه مدیرانی مشکلات جامعه را دوچندان کرده‌اند، وگرنه چه لزومی دارد که به محض انتقال یک مدیر، یک نهاد هرچند غیرانتفاعی هم ـ که اتفاقا در حوزه‌ای تخصصی فعالیت می‌کند ـ به جایی دیگر منتقل شود تا بتواند از مواهب مرسوم همچون گذشته برخوردار شود؟!

مقصر کیست؛ مدیران جاه طلب یا زیردستان کوته بین؟
استفاده از شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی و در هیأت مدیره‌های برخی از تشکل‌ها و نهادهای شبه دولتی و یا به ظاهر مستقل از دولت اما در عمل در حیطه قدرت حاکمیت، به یک بلای فراگیر در کشور تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، به محض این‌که «حمید بقایی»، معاون اجرایی رئیس جمهور، از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به خیابان پاستور منتقل شد، کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی کشور با ایجاد تغییراتی، زمینه ریاست بقایی بر مجمع این کانون را ـ که از قدیمی ترین نهادهای تخصصی و البته مستقل از دولت به شمار می رود ـ فراهم ساخت.
 
در همین زمینه، «فریبرز انصافی»، مدیرعامل این کانون گفت: در اساسنامه پیشین کانون رئیس مجمع کانون، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بود، اما پس از انتقال بقایی به نهاد ریاست‌جمهوری، با تغییر اساسنامه، زین پس سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، رئیس مجمع کانون خواهد بود.

بنابراین باید گفت، از این پس نهادهای موجود در کشور اساسنامه خود را بر اساس اشخاص خواهند نوشت و به محض انتقال اشخاص، نهادها و سازمان‌های موجود هم به دنبال آنان انتقال خواهد یافت؛ البته این بخشی از مشکل است که به صورت یک بیماری مزمن در جامعه ایرانی وجود دارد، ولی بخش دیگر که اتفاقا مشکل بزرگتری نیز هست این‌که مدیران کم تجربه، غیر تخصصی و بدون نگرش راهبردی بدنه نهادهای موجود در کشور را گرفته‌اند؛ مدیرانی که استقلال رأی نداشته و از آنجا که یک شبه هم قبای مدیریت را بر تن کرده‌اند، نمی‌توانند منابع مالی را برای اداره سازمان‌های خود تأمین کنند و به هر روی، ناچارند همواره خود را به افرادی بچسبانند که از موهبت قدرت و پول به شکلی برخوردارند.

بنابراین باید افزود، امروز مشکلات مدیران چندشغله در بخشی هرچند ناشی از حب قدرت و ثروت در بین برخی از مدیران کشور است اما این مدیران رده میانی هستند که با پرورش این‌گونه مدیرانی مشکلات جامعه را دوچندان کرده‌اند، وگرنه چه لزومی دارد که به محض انتقال یک مدیر، یک نهاد هرچند غیرانتفاعی هم که اتفاقا در حوزه‌ای تخصصی فعالیت می‌کند نیز به جایی دیگر منتقل شود تا بتواند از مواهب مرسوم همچون گذشته برخوردار شود؟!

گویا آنچه در سطح بالا و کلان مدیریت کشور رخ داده و ناکارآمدی سیستم را باعث شده است، در بیشتر اوقات، ناشی از صلاحیت نداشتن مدیران میانی و نبود استقلال مدیریتی در آنان است؛ چه آن‌که تردیدی نیست که یک بدنه مدیریتی سالم و مستقل است که بوروکراسی و سیستم اداری یک کشور را به پیش می‌برد.

البته با نگاهی بر نهادهای ملی از این دست می بینیم که متأسفانه، بسیارند مدیران غیر تخصصی و پر مشغله که تنها نامشان به عنوان رئیس خودنمایی می کند و البته از برکت عناوینشان این نهادها به منابعی دست پیدا می کنند، ولی به هیچ وجه در قامت یک مدیر کاآمد نتوانسته اند تحولی ایجاد کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۷:۲۶

آن روزی که به اسم تعهد آنهم تعدی که ملاکش ریش بلند و سبحه و انگشتر عقیق و پیراهن سیاه روی شلوار گشاد بود همه ملاکهای شایسته سالاری مانند تحصیلات عالی ،مدرک دانشگاهی، تجربه کاری، مردم داری ،ادب و تربیت خانوادگی ،اخلاق انسانی ،حسن شهرت ،صداقت و امانتداری ،خلاقیت ،جدیت در کار ،توانایی و قابلیت کار کردن ،احساس مسئولیت و ... را کنار گذاشتیم به دست خودمان راه را برای دزدان ،ریا کاران و افراد نا بلد و بی سواد باز کردیم تا پستهای مدیریتی را اشغال کنند و با ناتوانی و ندانم کاری بیت المال مسلمین را به باد بدهند و مانع ترقی کشور شوند و پا جای پای مرفهان بی درد و ثروتمندان نا لایق گذشته بگذارند

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۲:۳۳

اقا عجب مملکتی شده روحت شاد امام

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۲:۱۱

پستهاي مديريتي در اين مملكت بيشتر سياسي است و اين مختصص اين دولت نيست شدت و حدت داشته ولي هميشه وجود داشته است حتي زمانيكه شعار شايسته سالاري داده مي شد كمتر به آن عمل مي شد.

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۱:۴۶

آقا جون اين كانون خيلي بوي پول ميده!

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۹:۴۷

فاجعه اونجاست که کسی نمیتونه کاری بکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۹:۳۶

كمي هم به حيف و ميل پولها در شوراي روابط ايرانيان خارج از كشور و وامها و زمينهايي كه جريان انحرافي به اين اسم از وزارت بازرگاني گرفته بنويسيد. ادمهاي ورشكسته را از امريكا اوردند و پول ملت را به اسم تاسيس كارخانه خوردندو دلار كردند و در حال خروج هستند. و حالا ما مي مانيم و گراني دلار.

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۹:۱۰

باید مینوشتی وقتی وکیل مجلس شیتیل میگیره تا چشماش رو به بیقانونی ببنده
انواع شیتیل = وام، پروژه، شغل برای نزدیکان و ...

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۸:۲۲

آقای..... معاون وزیر است وسهامدار ایران برناوهرچه مناقصه است ایران برنا برنده فرموده میشود . حال شما به چند شغله دولتی ایراد میگیرید در حالی که این عناصر مرموز خیلی خطر ناک تر از چند شغله ها هستند

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۶:۴۸

وقتی افراد بدون هیچ ضابطه و مقرارتی در سازمانها وشرکتها به طرق مختلف جذب میشود همین خود بذر وریشه ساخت مدیران بی کفایت آینده است ودوباره همین سیکل ....

نوید۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۶:۴۶

مرگ بر سایت محافظه کار و ترسو تابناک

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۰:۲۰

آقای بقایی و دوستانش سابقه خوبی در تغییر و تحول در سازمانها دارندمثلا اگر به لحاظ قانونی زورشون نرسه ،اون حوزه حدف می شه

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۰:۱۳

تابناک بجای اینکه بنویسی پایگاه خبری حرفه ای، بنویس پایگاه تحلیلی تابناک.

خیر سرت باید خبرهای شفاف بدی و تحلیل های چالش بر انگیز.

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۲۰:۱۱

وقتی قانونی نیست برای جلو گیری از این همه بی قانونی و جربزه ای هم برای ایستاده مقابل این زیاده خواهی ها نیست نتیجه ای جز این انتظار دارید؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۲۰:۰۵

هردو

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۹:۲۱

برای آنکه مسئولان کارشان را درست انجام دهند باید از سوی افکار عمومی تحت مراقبت و فشار باشند که به طور اصولی این مهم به عهدی رسانه های نوشتاری و دیداری است که متاصفانه آن ها هم هر چیزی هستند الا مردمی .

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۸:۳۳

بیچاره مردمی که به خاطر چهره ظاهر الصلاح برخی ها به آنها اعتماد می کنند

امیرحسین۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۸:۲۱

کلید همه بدبختی ما دنیا طلبی و جاه طلبی است وای کاش مسئولان ما این را در نظرگرفته وبه دنبال آباد کردن آخرت خود بودند

nasimesharq.blogfa.com۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۶:۲۳

اشکال اساسی کشور نداشتن مجلس توانمند برای رفع ایرادات وکمبودهای قانونی کشور ونظارت قوی بر امور جاریست

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۵:۱۹

صد سال پس از انقلاب مشروطه, هنوز مشکل مجلس و نمایندگان تونمند مردم وجود داره
باید تاسف خورد

DARYADEL۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۵:۲۶

تا وقتی که کشور را این مدیران چند شغله اداره می کنند و جوانان مستعد به کار گرفته نمی شوند، نباید انتظار تحول در نظام اداری را داشت...

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۵:۲۰

هر گاه در جامعه ای امر به معروف و نهی از منکر فراموش شود بدترین آنها بر آنها حاکم خواهند شد

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۷:۱۴

امر به معروف و نهی از منکری مثل حسین ع در کربلا و ابوذر که جلوی کاخ غاصبان حکومت می ایستاد و فریاد میزد نه حمله به چند زن و دختر بی دفاع به خاطر عقب بودن روسری

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۰۷:۲۳

جم کن بابا! کار از این حرفا گذشته!

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۵:۱۱

مدیران کم تجربه، غیر تخصصی و بدون نگرش راهبردی و فاقد استقلال ==
نتيجه : فساد ،تظاهر و ريا ، ايجاد رانت براي عده خاصي ، حيف و ميل و افزايش بدهي و استقراض بر گرده ملت بي گناه==
مجازات: تقدير و تشكر و پاداش و سفرخارج و ارتقاء به مناصب بالاتر.

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۹:۰۱

رطب خورده کی منع خرما کند؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۳ ۱۰:۴۶

عرق شرم باید بر پیشانی کسانی بنشیند که برای گرفتن امتیاز چشم بر روی این مفاسد می بندند

علی۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۵:۰۶

"وقتی برای جابجایی یک مدیر اساسنامه یک سازمان عوض می شود؛"

عرق شرم بر پیشان انسان مینشیند, چه برسد بر پیشانی فرد مومن و مسلمان!

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۴:۲۴

مملکت مال داییمه -قباله زنداییمه

جعفرموحد۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۴:۱۲

مسئولان نظام هم كم تقصير نيستند. هفته پيش بقايي معاون برنامه ريزي و بودجه خود را بخاطر مقاومت در سندسازي عوض كرد كداميك از مسئولان ازاين مدير شريف حمايت كردند

شمالی۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۴:۰۳

مگر چیز جدیدی کشف کردید .
اتفاق مشابه چندی پیش در جابجائی مدیر عامل جدید پست بانک نیز افتاده است که یک نفر از نزدیکان آقای ..... بدون هیچ سابقه بانکی مدیر عامل شده و به همین منظور مجبور به تغییرات در اساسنامه پست بانک و حتی خروج از بورس گردیده تا جائیکه وزیر ارتباطات از نمایندگان بابت این تخلف تذکر گرفته است .
کی به کیه !!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۳/۱۲ ۱۴:۰۰

تجربه روشن و آشکار این اعمال نفوذ قدرت سیاسی دولت در جریان دانشگاه آزاد اسلامی بود. اساسنامه دانشگاه برای مهره چینی سیاسی از طریق دولت مورد دستکاریهای مکرر قرار گرفت. برای انتصاب مدیران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان و سوءاستفاده از منابع انسانی و مالی آن جریان انحرافی هر روز طرح و برنامه جدید ارایه کردند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.