آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

اينترنت بستر آموزش يا بنگاه تخلف؟

خبرنگار ما قيمت تمام شده دي وي دي ها را پرسيد و پاسخ شنيد 14 هزار و 500 تومان مي شود اما ما به راحتي توانستيم 5 دي وي دي فيلم هاي مبتذل را سفارش و به درب منزل هدايت كنيم نكته مهم اين است كه محتواي اين فيلم ها چيه؟ بماند.

چند وقتي است كه برخي افراد سودجو در غفلت مسئولان فرهنگي كار را به آنجا رساندند كه مبتذل ترين فيلم ها را به راحتي در سايت شان تبليغ مي كنند و خريداران با يك تماس فيلم هاي حتي مستهجن را هم جلوي درب خانه هايشان دريافت مي كنند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران به سايت مربوطه رفته و از طريق پست الكترونيكي سفارش داد تا يك بسته از فيلم هاي مستهجن را به درب خانه شان بياورند.

بعد از يك ساعت پيك موتوري سايت مربوطه سفارش هاي خبرنگار ما را به درب منزل آورد و گفت: فيلم هايي كه سفارش داده بودند را آوردم در واقع 5 دي وي دي است.

خبرنگار ما قيمت تمام شده دي وي دي ها را پرسيد و پاسخ شنيد 14 هزار و 500 تومان مي شود اما ما به راحتي توانستيم 5 دي وي دي فيلم هاي مبتذل را سفارش و به درب منزل هدايت كنيم نكته مهم اين است كه محتواي اين فيلم ها چيه؟ بماند.

ما كه اين سي دي ها را به سطل آشغال سپرديم اما به تازگي اين هنجارشكنان پا را فراتر گذاشته و دست به فروش اقلامي مي زنند كه به خاطر حفظ شئونات از گفتن آن ها صرف نظر مي كنيم اما زنگ هشدار ذره بين 20:30 را براي مسئولان مربوطه به صدا درمي‌ آوريم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.