آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
2بازدید

عضو هیات رییسه مجلس:

زیاد شدن تعطیلی‌ها مناسب نیست

سخنان رییس جمهور در باره تعطیلی پنجشنبه ها ، اظهار نظر ایشان بوده ، باید پس از ارائه ، در کمیسیون مربوطه بررسی شود ، در مجلس تصویب شود و بعد اجرایی شود.

به گزارش اعتدال، محمد حسین فرهنگی نماینده مردم تبریز، اسکو و آذر شهر در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: منظور رییس جمهور از تعطیلی 5 شنبه ها به نظر بنده عمومی نبود و تنها به کار آموزشگاه ها و مدارس اشاره شده است .

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: افزایش و کاهش تعطیلات بحثی کارشناسی است و باید با تجاربی که از کشور های مختلف دنیا در دست ئاریم و تجارب و ملاحظات داخلی ، به جمع بندی برسیم.

وی افزود: سخنان رییس جمهور در باره تعطیلی پنجشنبه ها ، اظهار نظر ایشان بوده ، باید پس از ارائه ، در کمیسیون مربوطه بررسی شود ، در مجلس تصویب شود و بعد اجرایی شود.

فرهنگی ادامه داد: اعمال این تعطیلات در آموزش و پرورش، البته کار قابل مطالعه ای است.

عضو هیات رییسه مجلس تصریح کرد: در مجموع زیاد شدن تعطیلات مناسب نیست ، به ویژه در بخش های غیر دولتی که اثر منفی در فعالیت بخش خصوصی دارد و حتی بسیاری از بخش های دولتی  نیز مضر است و در بخشهایی از دولت هم آثارش به بخش خصوصی می رسد و نباید به این تعطیلات افزود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.