آخرین خبردیدار وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان+عکس
2بازدید

بلومبرگ: بحران در ايتاليا جدي مي شود

کاهش رشد اقتصادی ایتالیا عامل اصلی این نگرانی است زیرا در گذشته ایتالیا رشد اقتصادی داشت و به همین علت می توانست نگرانی های مطرح درباره مشکلات مالی اش را کمرنگ کند اما حالا دیگر وضعیت به گونه ای متفاوت شده است.

کارشناس انگلیسی درباره بروز بحران جدی در اقتصاد ایتالیا و پیامدهای ان هشدار داد. به گزارش شبکه تلویزیونی بلومبرگ نیوز، داگلاس مک ویلیامز گفت: ایتالیا در سالهای گذشته نیز با مشکل اقتصادی و مالی مواجه بوده اما همواره توانسته است مشکل خودش را حل کند.

اما این بار وقتی از بحران اقتصادی ایتالیا صحبت می شود ، این مساله واقعا نگران کننده است.

کاهش رشد اقتصادی ایتالیا عامل اصلی این نگرانی است زیرا در گذشته ایتالیا رشد اقتصادی داشت و به همین علت می توانست نگرانی های مطرح درباره مشکلات مالی اش را کمرنگ کند اما حالا دیگر وضعیت به گونه ای متفاوت شده است.

رشد اقتصادی ایتالیا به کمتر از یک دهم درصد رسیده است.

کسری بودجه ایتالیا در مقایسه با دیگر کشورهای بحران زده اروپایی چندان زیاد نیست بطوریکه حدود چهار ممیز شش دهم درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است.

اما اگر برای حل مشکلات مالی و اقتصادی ایتالیا چاره اندیشی اساسی نشود، ایتالیا با بحران جدی مواجه خواهد شد.باتوجه به بزرگی اقتصاد ایتالیا ، اثار سوء ناشی از مشکلات ان برای اقتصاد اروپا بسیار شدید خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.