آخرین خبرجنگ ایران بر شکست انتخاباتی ترامپ نقش داشت/ کنگره دموکرات هم مانع سیاست جنگی ترامپ علیه ایران نیست
4713بازدید
۷

نارضايتي واشنگتن از صدور پسته ايران به اسرائيل

روزنامه «يديعوت آحارنوت»، از نارضايتي واشنگتن نسبت به صدور پسته‌هاي قاچاق ايراني به اسرائيل از طريق تركيه خبر داد.

به گزارش عصر ايران، اين روزنامه اسرائيلي نوشت: «‌روز دوشنبه، مارك كينيوم، وزير كشاورزي آمريكا، از اسرائيل خواست فورا واردات مغز پسته ايراني از راه تركيه را متوقف كند.» بنا بر اين گزارش، وزير كشاورزي آمريكا، در نشستي با «‌شالوم سيمون‌»، همتاي اسرائيلي خود در رم، در حاشيه يك همايش برگزار شده توسط سازمان بين‌المللي خواروبار (فائو) اين درخواست را مطرح كرد.

در همين حال، سفارت رژيم صهيونيستي در ايتاليا به وزارت خارجه اين رژيم در بيت‌المقدس اطلاع داد: «‌آمريكايي‌ها  تلاش مي‌كنند در راستاي تحريم‌هاي اقتصادي اعمال شده عليه ايران، مانع از صدور پسته توليدي اين كشور به اسرائيل شوند.» بر پايه اين گزارش، وزير كشاورزي آمريكا در ديدار همتاي اسرائيلي خود خريد پسته از ايران به عنوان «‌يك كشور دشمن‌» را خنده‌دار دانسته است.

به گفته وي، واشنگتن به شدت از اين مسأله خشمگين شده و از سوي توليدكنندگان پسته آمريكا معترضند كه دوست واشنگتن (اسرائيل) پسته ايراني را به نوع آمريكايي آن ترجيح مي‌دهد!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۰۹/۰۳ ۱۶:۵۰

سلام عليكم
به عنوان يك توليد كننده پسته بسيار متأسفم كه مسئولين از هر طيف مكرراً به هر شكلي خود را به مردم مي چسبانند اما در زمان مقتضي حتي به اندازه همتابان آمريكايي از توليد كنندگان داخلي حمايت نمي كنند.اوضاع پسته كاران زحمتكش ايراني روز به روز بدتر مي شود.كاش حداقل سايت مردمي تابناك خبري هم از اوضاع اسفناك بازار پسته ايران منتشر مي كرد.
متشكرم

ناشناس۱۳۸۶/۰۹/۰۳ ۰۹:۰۹

اگر شمادر دنيا خوشمزه تروباكيفيت تر از پسته ايران ديديدان وقت اعتراض كنيد

ناشناس۱۳۸۶/۰۹/۰۱ ۱۵:۰۶

اتفاقا فروش پسته و یا هر چیز ایرانی به دشمانان ایران باید برای ایران اولویت داشته باشد.
اگر این کار با تدبیر طرف ایرانی بوده است باید تبریک گفت

ناشناس۱۳۸۶/۰۹/۰۱ ۱۲:۵۳

تا کور شود هر انکه نتواند دید

ناشناس۱۳۸۶/۰۹/۰۱ ۱۲:۴۳

قاچاق ؟ اونم پسته ؟ اونم از طریق ترکیه ؟ اونم به اسراییل ؟ چطوری؟

ناشناس۱۳۸۶/۰۹/۰۱ ۱۲:۳۱

کوفتتون بشه.شما باید زهر مار بخورید بجای پسته ایرانی

ناشناس۱۳۸۶/۰۹/۰۱ ۱۲:۰۱

زهر مارشان باد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.