آخرین خبربازداشت یک مدیر در استان فارس به اتهام قاچاق سوخت
1بازدید
۰

سه‌نامه‌به‌احمدی‌نژادبرای‌تحویل‌به‌موقع‌لایحه‌بودجه

عضو هیئت رئیسه مجلس با یادآوری برگزاری انتخابات مجلس نهم در ۱۲ اسفند سال جاری، گفت: اگر بودجه ۹۱ با تاخیر ارائه شود، احتمال آنکه بررسی و تصویب این لایحه در زمان مقرر به پایان نرسد و ادامه رسیدگی‌ها به سال ۹۱ موکول شود، وجود دارد.

حسین سبحانی نیا در گفت‌و‌گو با خانه ملت، درباره آخرین وضعیت لایحه بودجه سال ۹۱، گفت: ‌ آخرین اقدام دولت ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌ها برای آماده کردن مقدمات تدوین این لایحه بود، البته مجلس هم تاکنون ۳ نامه خطاب به رئیس جمهور نوشت تا قوه مجریه حداکثر در ظرف زمان قانونی (۱۵ آذر) لایحه بودجه را تقدیم نهادقانونگذاری کند.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی با یادآوری برگزاری انتخابات مجلس نهم در ۱۲ اسفند سال جاری، افزود: امیدواری نمایندگان آن است که دولت حداکثر تا ۱۵ آذر لایحه بودجه ۹۱ را تقدیم مجلس کند تا فرصت کافی برای بررسی و تصویب آن وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه کمتر از ۲۵ روز تا سقف زمان قانونی (۱۵ آذر) ارائه لایحه بودجه به مجلس باقی مانده، ادامه داد: انتظار مجلس به اطلاع دولتمردان رسیده و آن‌ها نیز به این مسئله توجه دارند که انتخابات مجلس نهم در پیش است و قطعا نهادقانون‌گذاری در پایان سال درگیر بحث انتخابات می‌شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس تأکید کرد: ‌ اگر دولت دیر‌تر از ۱۵ آذر لایحه بودجه ۹۱ را به مجلس ارائه کند باز هم احتمال آنکه بررسی و تصویب این لایحه در زمان مقرر به پایان نرسد و ادامه رسیدگی‌ها به سال ۹۱ موکول شود، وجود دارد.

وی ادامه داد: برای آنکه مجلس بتواند تا پایان سال لایحه بودجه را به تصویب نهایی برساند دولت باید خود را ملزم بداند که ظرف زمان قانونی لایحه را تقدیم نهادقانون‌گذاری کند.

سال گذشته دولت لایحه بودجه سال ۹۰ را با ۷۵ روز تأخیر (یکم اسفند) تقدیم مجلس کرد که زمان برای بررسی آن کافی نبود و ادامه رسیدگی به لایحه، به فروردین و اردیبهشت سال جاری موکول شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.