آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
4بازدید

تذكر به وزير ارشاد بابت تخريب فرهنگسراي بهمن علاءالدین

اميدوار رضايي با اشاره به اقدام اخير شهرداري اهواز در تخريب فرهنگسراي شادروان بهمن علاءالدين گفت: اين کار، موجب جريحه‌دار شدن احساسات عموم فرهنگ دوستان و به ویژه جامعه بزرگ بختياري شده است.

تذكر به وزير ارشاد بابت تخريب فرهنگسراي بهمن علاءالدین

سرویس مجلس ـ دکتر اميدوار رضايي، در تذكري كتبي، اقدام اخير شهرداري اهواز را ـ كه همراه با حساسيت نشان ندادن مسئولان فرهنگي استان در تخريب بناي فرهنگسراي شادروان بهمن علاءالدین اهواز بود ـ غير مسئولانه و تأسفبار خواند كه بارتاب منفي فراواني در میان عموم اهالي هنر و جامعه بزرگ بختياري به دنبال داشته است.

به گزارش «تابناک»، دكتر اميدوار رضايي، نماينده مردم شهرستان‌هاي مسجدسليمان، انديكا، لالي و هفتكل، با اشاره به اقدام اخير شهرداري اهواز در تخريب فرهنگسراي شادروان بهمن علاءالدين گفت: اين کار، موجب جريحه‌دار شدن احساسات عموم فرهنگ دوستان و به ویژه جامعه بزرگ بختياري شده است.

عضو هيأت رييسه مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به جايگاه ارزشمند هنرمند فقيد مرحوم بهمن علاءالدين در پاسداشت فرهنگ بومي محلي بختياري گفت: نامگذاري اين فرهنگسرا به نام مرحوم علا‌ءالدين، در واقع تجليل از مقام شامخ هنرمنداني بوده که هنرشان را وقف مردم کرده و باعث اعتلاي فرهنگ جامعه شده‌اند.

متأسفانه، در حالي كه كلنگ ساخت ساختمان اين فرهنگسرا با حضور مسئولان استاني در يك روند قانوني به زمين زده شد و با توجه به هزينه كردن اعتبارات قابل توجه برای ساخت اين فرهنگسرا، پس از گذشت پنج سال، به جاي تكميل بناي اين ساختمان، شاهد تخريب آن به بهانه واقع شدن در حريم رودخانه كارون بوده‌ايم.

آيا مسئولان مربوطه، پنج سال پيش نمي‌دانستند محل ساخت اين فرهنگسرا، پارك ساحلي است و اكنون با گذشت سال‌ها، به جاي تكميل ساختمان اين فرهنگسرا ـ در حالي كه ساختمان‌هاي مشابهي در حاشيه اين فرهنگسرا هست ـ اقدام به تخريب آن کرده‌اند و اين کار، جاي تأمل دارد؟!

نماينده مردم شهرستان‌هاي مسجدسليمان، لالي، انديكا و هفتكل و عضو هيأت رييسه مجلس شوراي اسلامي به وزير ارشاد، بابت اين کار تأسفبار و غير مسئولانه تذكر داد.

منبع: وب‌سایت امیدوار رضایی

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.