متلک پرانی نماینده روسیه و وزیرخارجه قطر
منابع خبری از پخش نوار صوتی درگیری وزیر امور خارجه قطر با نماینده دائم روسیه در شورای امنیت و تحقیر مقام قطری از سوی روس ها خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، نوار صوتی که از کانال دوم فرانسه پخش شده است، به درگیری لفظی "ویتالی چورکین" نماینده دائم روسیه در سازمان ملل و "حمد بن جاسم" وزیر امور خارجه قطر اشاره کرده است.
در این نوار، وزیر امور خارجه قطر خطاب به نماینده روسیه می گوید: روسیه باید با قطعنامه ضد سوری موافقت کند و به شما درباره هر گونه وتو هشدار می دهیم.
ویتالی چورکین در واکنش به این اظهارات وزیر خارجه قطر گفت : اگر یک بار دیگر با این لحن با من حرف بزنی، چیزی به نام قطر از این به بعد وجود نخواهد داشت.
چورکین ادامه داد: تو میهمان شورای امنیت هستی، پس احترام خودت را حفظ کن و اندازه حجمت حرف بزن، من با تو حرفی ندارم به نام روسیه بزرگ با بزرگان فقط حرف می زنم.
شایان ذکر است که چین و روسیه تلاشهای قطر برای صدور قطعنامه علیه سوریه را در شورای امنیت نقش بر آب کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، نوار صوتی که از کانال دوم فرانسه پخش شده است، به درگیری لفظی "ویتالی چورکین" نماینده دائم روسیه در سازمان ملل و "حمد بن جاسم" وزیر امور خارجه قطر اشاره کرده است.
در این نوار، وزیر امور خارجه قطر خطاب به نماینده روسیه می گوید: روسیه باید با قطعنامه ضد سوری موافقت کند و به شما درباره هر گونه وتو هشدار می دهیم.
ویتالی چورکین در واکنش به این اظهارات وزیر خارجه قطر گفت : اگر یک بار دیگر با این لحن با من حرف بزنی، چیزی به نام قطر از این به بعد وجود نخواهد داشت.
چورکین ادامه داد: تو میهمان شورای امنیت هستی، پس احترام خودت را حفظ کن و اندازه حجمت حرف بزن، من با تو حرفی ندارم به نام روسیه بزرگ با بزرگان فقط حرف می زنم.
شایان ذکر است که چین و روسیه تلاشهای قطر برای صدور قطعنامه علیه سوریه را در شورای امنیت نقش بر آب کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ایران اگر می خواهد در این دنیای وا نفسا عزت و اقتدارش حفظ کنه باید از این اختلافها بیشترین بهره رو ببره.منافع ملی حرف اول در دنیای امروز می زنه!!!هیچ کشوری برای ملت ایران یار آخر نمیشه چه آمریکا و انگلیس چه روسیه و چین.
شایسته است با برخی مسوولان کشورهای عربی و حتی همسایگان نیز وقتی چنین زیاده خواهی و زیاده روی می کنند، همین گونه حرف زد و خوب است مقامات ما هم از این مقام روسی یاد بگیرند و حسابی مانع گزافه گویی و تحرکات آنها شوند.
نباید به روسیه دل بست , چون یک روزی پشت ما را نیز خالی می کند ...
بالاخره این روسا یه حرفی زدند که دل ما شاد بشه ......اگر یک بار دیگر با این لحن با من حرف بزنی، چیزی به نام قطر از این به بعد وجود نخواهد داشت.
راه صحبت کردن با این تازه به دوران رسیده های سیاسی همین است. قول میدهم اگر سیاستمداران ایران هم همین لحن را مورد استفاده قرار دهند این جوجه سیاستمداران کاسه و کوزه خود را جمع می کنند.
به این میگویند اقتدار!!
اگه راست باشه ، دمش گررررم!
میگن شهر که شلوغ میشه قورباغه هم هفتتیر کش میشه حکایت این قطری هاست!!!
این شیوه حرف زدن یک مقام از کشوری بزرگ با یک مقام از کشوری کوچک ( ولی گستاخ ) است، نه مثل مقامات ما که طوری با اینها حرف می زنند که وهم آنها را برداشته و فکر می کنند کسی هستند.
احتمالا آقاي چوركين نمي دانسته كه دارد با نماينده ثروتمند ترين كشور دنيا سخن مي گويد.
هر چند خيلي بزرگ حرف زده است و از اندازه خودشان هم بيرون است ولي بايد تشكر كرد كه در مقابل اين ها اينطور صحبت كرده است
به این میگن اقتدار نه ......
ایول روسیه بخاری ازت بلند شد.
افرين به نماينده روسيه كه واقعا جواب خوبي به وزير امور خارجه قطر داده است. واقعا خيلي پررو شده اند. پاشون را خيلي بيشتر از گليمشان دراز كرده اند.
فقط عشق است ایران بزرگ اسلامی
زورآزمایی قطره در مقابل دریا؟!!!!
اخه ادم بزرگتر از دهنش نبايد حرف بزند بچه
خوشم آمد اگر صحت داشته باشه
از اینکه یکی به این قطری های اندازه یک قطره اند یادآوریکنه که هیچی نیستن
حالا شما خوشحالید؟ باید از تحقیرشون ناراحت باشید! قطری ها صد شرف به روس ها دارند
روسیه که پاشیدیک روزی !!! حالا باید از قطر واهمه داشت .!!! عجب چیزیه این پول !!!! رو قبر مرده بریزی !!!! از قبر میزنه بیرون !!!
خوشم اومد . ابهت به این میگن ! برادرای سیاست مدار یاد بگیرین .
اوه چه بد خرابش کرده واقعا...این روس ها با کسی شوخی ندارن حتی با خودشون...ماجرای گروگان گیری تو سینما که یادتون هست ،گروکان ها رو با گروگان گیرها باهم فرستادن هوا یا حمله به گرجستان دو روزه جنگ رو تموم کردن
خداییش این قطریا دیگه شورش رو در آوردن
قطر میخواد بگه منم تاثیر گزارم تو منطقه برا همین نخود هر آشه و به خیالش دیپلماسی فعال داره!!!
مگسم موقع مستی میتونه بگه عقابمو خوش باشه.اما زودگذره.
بیابونی که کل وجودش فقط به پول نفته وقتی پشتش به امریکا گرمه ابو اتا میخونه
جدا تا به حال جوابی دندان شکن تر از این نشنیدم
آره خوب راست گفته. روسیه بزرگ، همون کشوری که نصف ایران ما رو دزدید تا بزرگ بشه اما در نهایت زیر بار فشار اقتصادی دووم نیاورد
شیر مادرت حلالت جیگرم حال کرد ان شاء الله همیشه طرف حق رو بگیری
کیف کردم. واقعاً حقش بوده . قطری ها فکر میکنن کین؟
فاتحه قطر خونده با این حرفاش.لهش کرده.
سلام
اميدوارم روزي برسد كه مسئولين ما هم از جانب اقتدار با كشورهاي حوزه هميشه خليج فارس رفتار كنند.
اون روسیه بزرگ رو باد برد .....الان قطر و امارات در دنیای جدید حرفی برای گفتن دارند .......
هر چند شخصا از روسیه خوشم نمیاد ولی دم نمایندش گرم ! خوب جوابشو داده :d
این قطر بیش از اینها مطمئن حرف می زنه و من مطمئنم در خیلی از مسائل دخالت داره . روس ها هم در سیاست به قطر نمی رسن . پس از وتو روسیه برای قطر مهم بوده .و از این پس قطر به دنبال روسیه ستیزی و دور کردن دوستان روسیه از روسیه است به هر قیمتی ! حتی با ایجاد رابطه با ایران
در عالم سیاست این متلک پرانی نیست
این طور حرف زدن بین سیاسیها بدترین نوع دعواست
های! جیگرم خنک شد :دی
دم روس گرم
خداییش چه قندی تو دل شما آب شده دارید حال میکنید
غربیها این نوکر و نوچه خودشان جلو می فرستند یکی باید این قطررا یک گوشمالی بدهد تا سر جایش بنشیند
کلی خندیدیم...
اتکای قطر به آمریکا است و چه سست است خانه عنکبوت. وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ ۖ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ
قطر اندازه استان البرز هم نمیشه اما ادعاش .... .
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.