آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
4672بازدید

هشدار سازمان ملل به اسرائيل

شوراي امنيت سازمان ملل همچنين از اسرائيل خواست از تحميل تابعيت اسرائيلي و شناسنامه‌هاي اسرائيلي بر شهروندان سوري ساكن در جولان دست بكشد و اقدامات خصمانه‌اش ضد ساكنان اين منطقه را كنار نهد.

سازمان ملل متحد، بار ديگر از رژيم صهيونيستي خواست قطعنامه‌هاي سازمان ملل درباره بلندي‌هاي اشغالي جولان را اجرا كند.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني شبكه خبر به نقل از پايگاه اينترنتي شبكه المنار لبنان، سازمان ملل تأكيد كرد: اسرائيل بايد قطعنامه 497 شوراي امنيت درباره محكوم كردن اقدامات اسرائيل براي تحميل قوانين خود به منطقه اشغالي جولان را جدي بگيرد.

شوراي امنيت سازمان ملل در پيش‌نويس قطعنامه‌اي كه قرار است در چند روز آينده در شوراي امنيت عرضه شود، از رژيم اشغالگر قدس خواست كه از الحاق منطقه اشغالي جولان به خاك اسرائيل صرف‌نظر كند و همه تدابير و اقدامات اجرايي و اداري در راستاي تغيير هويت بلندي‌هاي جولان را كنار نهد.

شوراي امنيت سازمان ملل همچنين از اسرائيل خواست از تحميل تابعيت اسرائيلي و شناسنامه‌هاي اسرائيلي بر شهروندان سوري ساكن در جولان دست بكشد و اقدامات خصمانه‌اش ضد ساكنان اين منطقه را كنار نهد.

اين پيش‌نويس كه با رأي مثبت 154 كشور و رأي منفي اسرائيل و رأي ممتنع آمريكا به تصويب رسيد، از اعضاي سازمان ملل خواست از اقدامات غيرقانوني اسرائيل در منطقه اشغالي جولان بيزاري بجويند و مانع ادامه آن شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.