آخرین خبرنخستین زنی که رئیس‌جمهور بلغارستان شد
0بازدید

مارادونا در اندیشه حضور در فلسطین

"دیه گو مارادونا" گفت: من طرفدار شماره یک مردم فلسطین هستم و به آنها احترام می گذارم و همچنین با آنها همدردی می کنم.

بازیکن افسانه ای فوتبال آرژانتین روز شنبه بار دیگر حمایت خود از فلسطین را اعلام کرد و گفت بزودی از این کشور دیدن می کند. 

 به گزارش مهر:"دیه گو مارادونا" گفت: من طرفدار شماره یک مردم فلسطین هستم و به آنها احترام می گذارم و همچنین با آنها همدردی می کنم.

مارادونا روز شنبه قول داد که از کشور فلسطین دیدار کند. وی گفت: من از مردم فلسطین حمایت می کنم چراکه خودم در شرایط دشواری بزرگ شدم و مقابل بی عدالتی می ایستم.

بر پایه گزارش رسانه های اسراییلی، این برای نخستین بار نیست که مربی حال حاضر الوصل امارات از فلسطینی ها حمایت می‌کند. او پیش از این در ماه اوت یک چفیه از هوادار فوتبال فلسطینی دریافت کرده است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.