آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

جزیره ابوموسی زیر ذره‌بین باستان‌شناسان

معاون حفظ و احیای آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور از اعزام نخستین تیم باستان‌شناسی به جزیره ابوموسی طی هفته آینده خبر داد.

به گزارش فارس، سید مسعود علویان صدر اظهار داشت: یک تیم باستان‌شناسی بیستم این ماه برای انجام عملیات باستان‌شناسی به جزیره ابوموسی اعزام می‌شوند.

وی افزود: این برای نخستین بار است که این منطقه مورد کاوش باستان‌شناسان قرار می‌گیرد.

معاون حفظ و احیای آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه باستان‌شناسان ابتدا باید به تکمیل اطلاعات علمی درباره منطقه بپردازند، گفت: امیدواریم با توجه به حساسیت‌هایی که نسبت به این جزیره ایرانی وجود دارد به اطلاعات تاریخی ارزشمندی دست یابیم.

جزیره ابوموسی یکی از 3 جزیره‌ای است که امارات ادعاهایی نسبت به مالکیت آن دارد در حالی‌که طبق اسناد تاریخی این جزیره یک جزیره ایرانی است.

حاکمیت ایران بر جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک ریشه در دورهٔ امپراطوری‌های عیلامی، ماد، هخامنشی، اشکانی و ساسانی دارد. در این دوران نیز نظم و امنیت ایرانی بر سراسر پهنه آبی خلیج فارس و جزایر آن حکم‌فرما بوده است.

مساحت این جزیره در حدود 25 کیلومتر مربع است و در 26 درجهٔ خط عرض شمالی و در 55 درجهٔ خط طول شرقی واقع شده ‌است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.