آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

چراغ سبز رحمتی به کرمانی ها

 در حالی که مسئولان باشگاه مس کرمان با آودوکیچ دروازه‌بان فصل گذشته پرسپولیس به توافق رسیده بودند، در حال حاضر برای آوردن مهدی رحمتی دروازه‌بان دیگر تیم محبوب پایتخت دست به کار شده‌اند و با دروازه‌بان نخست تیم ملی در حال مذاکره هستند.
 
به گزارش ایسنا، مدیر تیم فوتبال مس کرمان گفت: «با آمدن سید مهدی رحمتی بر سر میز مذاکره با باشگاه مس کرمان شرایط تغییر کرد و در حالی که ما جلسات خوبی با آودوکیچ داشتیم و با این بازیکن به توافق هم رسیده بودیم اما باید به هواداران تیم مس اعلام کنیم که در فصل پیش رو یکی از این دو دروازه‌بان را در درون دروازه تیم محبوب‌شان خواهند دید.»
وی درباره وضعیت ابوذر رحیمی هم گفت: «ما جلسات نهایی خود را با این مدافع در هفته جاری برگزار می‌کنیم تا وضعیت او مشخص شود. منتظریم که ابراهیم قاسم‌پور نظر خود را درباره دروازه‌بان فصل بعد اعلام کند تا باشگاه از بین رحمتی و آودوکیچ با یکی از آن‌ها به طور قطعی توافق کند.»

هاشمی همچنین با اشاره به ساخته شدن سرود تیم مس کرمان برای فصل بعد گفت: «این را هم به اطلاع مردم خوب استان کرمان برسانم که باشگاه مس از چند خواننده و هنرمند کرمانی دعوت کرده که سرود باشگاه را برای فصل بعد آماده کنند و در حال حاضر این سرود در حال ساخت است.»
پیش‌بینی می‌شد که با حضور امیر قلعه‌نویی در استقلال بعضی از بازیکنان این تیم ساز جدایی از جمع آبی‌پوشان سر بدهند و به نظر می‌رسد چراغ سبزی که مهدی رحمتی به باشگاه کرمانی نشان داده هم به همین دلیل بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.