کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: آش عباسعلی کرمانشاهی از آشهای اصیل و محلی کرمانشاهی است که چندین سال است در جشنواره غذا که در ایران برگزار می شود مقام اول را به خودش اختصاص داده است که در ماه مبارک رمضان مردم برای تهیه آن ساعت ها در صف انتظار هستند.
مردم بیچاره از زور نداشتن مرغ به آش عباسعلی پناه آوردن
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
پ ...ن...پ توقع داری بروند اشکنه بخورند؟
ناشناس
||
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
بعضیها دیگه خیلی بیمزه شدن
رحیمی
||
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
کوروش جان باید خدا رو شکر کرد که مردم دیگه مرغهای هورمونی رو با این همه مضرات و ضرر نمی خورند شاید گرانی مرغ سبب خیر بشه و مردم از خوردن این غذا دست بردارند و جامعه ی سالمی پیدا کنیم
درضمن من که عاشق آش ها یی مثل اوماج ، پتله ، آش رشته ، آش ترشی مادرم هستم با شتر مرغ هم عوضش نمی کنم تا برسه به مرغ
محمد از کرمانشاه
||
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۹
البته آش عباسعلی از مرغ گران تر در میاد والبته مزه ی بی نظیری داره