آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
3بازدید
۰

برخورد شدید با تخلفات رانندگی در ایام تعطیلی تهران

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد ماموران با سرعت و سبقت غیرمجاز در تعطیلات عید فطر و هفته آینده پایتخت خبر داد.
 
سردار حسین رحیمی در گفتگو با مهر اظهار داشت: طی چند روز اخیر به دلیل تعطیلات عید فطر و سفر هموطنان شاهد کاهش بار ترافیکی به خصوص در بزرگراههای تهران بودیم. همچنین احتمال می دهیم هفته آینده به دلیل تعطیلی ادارات در تهران باز هم شاهد سفر هموطنان و خلوت شدن پایتخت باشیم.
 
وی افزود: همزمان با کاهش بار ترافیکی تهران برخی رانندگان اقدام به رانندگی با سرعت بالا و انجام حرکتهای مخاطره آمیز می کنند که به ماموران ابلاغ کرده ایم در این ایام به شدت با تخلفات سرعت و سبقت غیر مجاز برخورد کنند.
 
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: اجازه نمی دهیم برخی رانندگان متخلف با رانندگی مخاطره آمیز جان دیگر رانندگان را در خطر قرار دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.