آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
7بازدید
۰

شوهانی تآکید کرد:

گیاهان دارویی قابلیت بالقوه ای برای توسعه ایلام دارند

نماینده مردم ایلام، ایوان و چرداول در مجلس با بیان اینکه مراتع استان ایلام غنی از گیاهان دارویی مختلف است افزود: ارتقاء شاخص توسعه علمی و کشاورزی در این استان در گرو توجه بیشتر مسئولان و صرف هزینه‌های لازم است.

احمد شوهانی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به اینکه استان ایلام با وجود گیاهان دارویی فراوان در سطح مراتع خود ناشناخته مانده ‌است گفت: این استان در زمینه گیاهان دارویی که به صورت  خود رو هستند دارای قابلیت‌های بالایی برای ارتقا سطح توسعه به شمار می‌رود.

نماینده مردم ایلام، ایوان و چرداول در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گیاهان دارویی در استان ایلام در سطح بسیار کم کشت می‌شود که این امر نشان از عدم توجه مسئولان به قابلیت بالقوه استان در این زمینه است.

وی با بیان اینکه توجه سازمان‌های مربوط از جمله سازمان تحقیقات و جهاد کشاورزی موجب شناخته شدن بسیاری از گیاهان ناشناخته در سطح مراتع استان ایلام می‌شود افزود:شناخته شدن این گیاهان و استفاده از آن‌ها علاوه بر اینکه می‌تواند بسیاری از بیماری‌ها را درمان کند شاخص علمی واقتصادی استان را نیز افزایش می‌دهد.

شوهانی خاطر نشان کرد: کشت گیاهان دارویی در استان ایلام می‌تواند زمینه ایجاد اشتغال‌ برای جوانان تحصیل کرده در رشته‌های مرتبط با دارو و کشاورزی را فراهم کند.

وی با بیان اینکه استان ایلام با وجود گیاهان مؤثر در صنعت داروسازی همچنان ازنبود آزمایشگاه‌هایی برای شناخت فواید این گیاهان رنج می‌برد تصریح کرد: نگاه ویژه مسئولان به این موضوع علاوه بر اینکه موجب توسعه منطقه می‌شود اسباب پیشرفت علمی کشور را نیز فراهم می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، یاد‌آور شد:منابع غنی گیاه از نوع دارویی در استان ایلام وجود دارد که با صرف هزینه ،توجه بیشتر مسئولان و بررسی کارشناسانه می‌توان از آن‌ها بهره‌برداری کرد و به این وسیله شاخص توسعه علمی استان را افزایش داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.