آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
1بازدید
۰

گروسی:‌

واردات بی رویه فرآورده‌های دامی توجیه منطقی ندارد

نماینده مردم ملارد و شهریار در مجلس با بیان اینکه واردات گوشت در کشوری که سرشاز از ظرفیت های دامداری است ، توجیه منطقی ندارد، گفت: بایدبه یک هدف واحد در بخش دام و طیور دراستان تهران برسیم و بر این اساس زنجیره‌ برنامه ای کلان را برای اجرای آن تعریف کنیم تا شاخص اقتصادی این حوزه انتخابیه به نحو چشمگیری افزایش یابد.

حسین گروسی در گفت و گو با خانه ملت، افزود: دولت با یک برنامه کاربردی می‌تواند مشکلات صنعت دامداری و مرغداری این حوزه انتخابیه را برطرف  و برای افراد بسیاری اشتغال ایجاد کند و از این رو صنعتی شدن دامداری  و خروج از تولید معیشتی به اقتصادی، راهکاری جز استفاده از دانش و تکنولوژی ندارد و این امر نیز صرفاً با استفاده و بهره گیری از محصولات صنعتی سازگار به عنوان یکی از عوامل پایه در تولید محصول کشاورزی میسر است.

نماینده ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی ، تصریح کرد: دولت باید با یک برنامه ریزی راهبردی از تولید داخلی حمایت کند تا در آینده شاهد رشد اشتغال در کشور باشیم و این در حالی است که به علت گرانی نهاده های دامی  تولید فرآوردهای دامی در این حوزه انتخابیه به نحو چشمگیری کاهش یافته است.

 وی ادامه داد: از بین رفتن گاوهای شیرده دامداری‌ها به معنای از دست رفتن سرمایه ملی کشور است، زیرا برای اصلاح و تربیت این گاوها زحمات فراوانی کشیده شده است.

   گروسی افزود : قیمت خرید محصولات دامی نباید باهزینه‌های تولیداین محصول فاصله داشته باشد اما متاسفانه تعطیلی برخی واحدها ی دامداری  ها افزون بر وارد آوردن آسیب‌های جدی به تولید بخش کشاورزی و دامداری، زندگی بسیاری از دامدارن را با مشکلات بی شماری روبرو می‌کند.

عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس ، یاد آور شد : استان تهران با توجه به شرایط اقلیمی وآب وهوایی که دارد می تواند در صنعت دامپروی به پیشرفت‌های بسیار چشمگیری برسد و در صورتی این امر تحقق می یابد که بسترهای صنعت دامپروری دراین استان به نحوی مطلوب فراهم شود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.