آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
1بازدید
۰

زمان مناسبی برای گفت‌وگوی ایران و آمریکا نیست

علاءالدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها درخصوص واکنش به اظهارات اخیر نتانیاهو درباره حمله به ایران گفت که این اظهارات نشان می‌دهد نتانیاهو در رابطه با فعالیت مغزی و حافظه خود دچار مشکل جدی است چراکه آنها در برابر یک تشکل کوچک نظامی و چریکی عملا دچار بحران شده‌اند و در جنگ 33 روزه عملا از یک تشکل غیرمسلح با تمام امکانات گسترده و به عنوان مدعی داشتن چهارمین ارتش قدرتمند دنیا شکست خوردند.

به گزارش خبر آنلاین، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره زمان مذاکرات آتی ایران و 1+5 اعلام کرد: زمان مذاکرات ایران و 1+5 را دکتر جلیلی با اعلام موافقت خود اعلام می‌کنند ولی اصل مذاکره را به این دلیل قبول داریم که آمریکایی‌ها به طور مستمر مطالب دروغی را عنوان کرده و در ذهنیت گروه 1+5 شبهه ایجاد می‌کنند و در این مذاکرات ما این موفقیت را داریم که شبهه‌زدایی کنیم و اطلاعات غلط آمریکا را خنثی نماییم.

وی با تاکید بر اینکه مذاکرات با 1+5 از این نظر مفید است که اطلاعات غلط آمریکا خنثی می‌شود، گفت: اما در هر صورت نباید اجازه داد که شاهد مذاکرات مستمر از یک طرف باشیم و در واقع طرف دیگر تحریم‌های خود را ادامه بدهد، باید در مذاکرات آتی به جد دنبال رفع تحریم‌ها باشیم.

وی همچنین موضوع مذاکره مستقیم ایران و آمریکایی‌ها را شگرد تبلیغاتی آمریکایی‌ها برای تاثیرگذاری روی افکار عمومی مردم این کشور و کسب آرای بیشتر خواند و گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که مذاکره با آمریکا برای ما خط قرمز است و اگر بخواهیم مذاکره کنیم بر اساس منافع ملی خود و در شرایطی که ایران در موضع قدرت باشد خواهد بود.

بروجردی تاکید کرد: فکر نمی‌کنم هم‌اکنون شرایط مناسبی برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا باشد چون آمریکایی‌ها مستمر علیه ایران فعالیت می‌کنند و این سیاست‌های خصمانه همخوانی ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.