آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
0بازدید

در بخش کودک ضعیف عمل کردیم

علما خیلی وقت است که به مسائل کشور ورود پیدا کرده اند و از دیر زمانی است که فریاد می کشند و هشدار می دهند و باید به فرمایشاتشان دقت داشت
حجت الاسلام سید مرتضی حسینی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، گفت: در بخش های مختلف هنری ضعف هایی داشته ایم و این ضعف مخصوصا در بخش کودک بیشتر محسوس است ، البته کارهایی صورت گرفته است اما نتوانسته اند کاری کارستان را  انجام دهند.

نماینده مردم قزوین ، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه کودک ، شبکه پویا آغاز به کار کرده است اما باید برای آینده برنامه ریزی داشته باشند ؛ تنها راه اندازی شبکه مهم نیست ، مهم این است که برنامه سازی و راهبرد ده تا بیست ساله برای کودکانمان داشته باشیم ؛ خیلی از این برنامه های فعلی مشخص نیست در کودک چه تاثیری خواهد داشت ؛ باید این میان کاری انجام دهیم که بچه تربیت ، آداب اجتماعی و قانون را بیاموزد ، نه اینکه او را سرگرم کنیم.

حسینی گفت: صدا و سیما می خواهد به کودک توجه کند ، اما مشکل اصلی این است که بخش کودک هنرمندان ماهر و عوامل تولید تخصصی برنامه های کودک را ندارد.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی گفت: علما خیلی وقت است که به مسائل کشور ورود پیدا کرده اند و از دیر زمانی است که فریاد می کشند و هشدار می دهند و باید به فرمایشاتشان دقت داشت.

وی در خاتمه گفت: علما و مراجع کرارا درباره وضعیت اقتصادی هشدار می دهند ؛ وضعیت اقتصادی و معیشت در بین مردم مناسب نیست و این وضعیت اقتصادی ناشی از سه بخش است،  اول بی تدبیری ها و دلال هایی که صاحب ثروت های کذایی شده اند و بازار را به هم می ریزند و بخشی هم از تحریم ها.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.