آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

سبحانی نیا:

مداحان حرمت تریبونی را که در اختیار دارند، حفظ کنند

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه «جناحی و گروهی کردن فرهنگ عاشورایی صحیح نیست» از مداحان و سخنرانان مناسبتهای مذهبی خواست حرمت تریبونی را که در اختیارشان قرار گرفته، حفظ کنند.

حسین سبحانی نیا گفت: با توجه به اینکه در ماه محرم و صفر، سخنرانی‌ها و عزاداری‌های مختلفی در سطح کشور برپا می‌شود، مداحان و سخنرانان باید حرمت تریبونی را که در اختیار آن‌ها قرار گرفته، حفظ کنند و مطالبی بر زبان نیاورند که مطابق خواست و سلیقه گروه و جریانی خاص باشد.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی افزود: بیان مسأله قیام اباعبدالله (ع) و عزاداری‌ها نباید صرفا سیاسی باشد؛ اگرچه بسیاری از این مطالب می‌تواند در فرهنگ عاشورایی، زندگی امام حسین(ع) و موضوع جهاد و شهادت عجین باشد؛ اما اینکه برخی بخواهند آن را جناحی و گروهی کنند و از این فرهنگ علیه طیف و جریانی استفاده شود، صحیح نیست.

عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: این‌ها برداشتهای نادرست است که می‌تواند فرهنگ عاشورایی و عزاداری‌ها را کمرنگ و مخدوش کند و لذا مداحان و هم سخنرانان باید در رفتار و سخنان خود دقت کافی را داشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرد: اگرچه پرداختن به فرهنگ عاشورایی و اهداف امام حسین (ع) و تبیین آن برای نسل جوان لازم و ضروری است؛ ولی اینکه صرفا برداشتهای سیاسی و جناحی تحویل مردم داده شود، درست نیست.

سخنگوی فراکسیون روحانیون مجلس تاکید کرد: نباید عده‌ای در لباس مداح و سخنران و با استفاده از اعتقادات مذهبی مردم، از تریبون خاصی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته، استفاده نابجا داشته باشند و صرفا در جهت اهداف خودشان حرکت کنند زیرا این کار با عاشورا و فرهنگ عاشورایی مغایرت دارد و مخالف آن است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.