آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4064بازدید
۰

4 تبعه انگلیس از گوانتانامو آزاد می شوند

به نوشته دیلی تلگراف، در ماه جولای "گوردون براون" نخست وزیر انگلیس از آمریکا خواسته بود تا انگلیسی های دربند نیروهای آمریکایی در زندان گوانتانامو را آزاد کند.

یک روزنامه غربی امروز از آزادی چهار نفر از زندانیان گوانتامو که شهروند انگلیس محسوب می شوند، در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش مهر، روزنامه "دیلی تلگراف" با اعلام این مطلب در ادامه نوشت : مجموعا پنج انگلیسی در زندان گوانتانامو در بازداشت به سر می برند که رایزنی های لندن با واشنگتن سبب شده تا آمریکا با آزادی چهار نفر از آنها موافقت کند.

در همین رابطه شب گذشته نیز شبکه خبری بی.بی.سی اعلام کرد : سه نفراز این افراد مستقیما به انگلیس تحویل داده شده و نفر چهارم قرار است ابتدا به عربستان منتقل شده و سپس در اختیار انگلیس قرار گیرد.

به نوشته دیلی تلگراف، در ماه جولای "گوردون براون" نخست وزیر انگلیس از آمریکا خواسته بود تا انگلیسی های دربند نیروهای آمریکایی در زندان گوانتانامو را آزاد کند.

این در حالی است که وزارت امور خارجه انگلیس از دادن اطلاعات در این باره خودداری کرده و سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد : تا زمانی که مذاکرات لندن و واشنگتن در این باره در حال انجام است؛ هیچگونه اطلاعاتی درباره آزادی زندانیان انگلیسی گوانتانامو فاش نمی شود.

براساس این گزارش،افرادی که قراراست اززندان گوانتانامو آزاد شوند؛"جمیل البنا" متولد اردن،"عمر دقایس" متولد لیبی،"عبدالنور" متولد الجزایر و "عبدالرحیم عمار" نام دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.