آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

اعتراض ایران به حمله به سفارتش در آلمان

سفیر ایران در آلمان اعلام کرد که ساعتی بعد از وقوع حمله به سفارت ایران در آلمان، در ملاقات با بالاترین مقام وزارت خارجه آلمان یادداشت اعتراض رسمی در این‌باره ارائه کرده و بر پیگیری سریع موضوع تاکید کرده است.

به گزارش ایسنا علیرضا شیخ‌عطار، سفیر ایران در آلمان روز پنجشنبه با اشاره به حمله به سفارت ایران در برلین گفت: روز قبل از تعرض، اخباری به ما رسیده بود مبنی بر این‌که عده‌ای از منافقین تصمیم دارند به سفارت حمله کرده و دست به اقدامات خشونت‌آمیز بزنند و جالب این‌که کسانی که این خبر را به ما دادند از میان افرادی بودند که بنا به دلایلی متقاضی اقامت در کشور آلمان هستند، اما تاکید داشتند که به وطن خود علاقمندند.

سفیر ایران در برلین افزود: ما نیز بلافاصله موضوع را به پلیس اطلاع دادیم، اما متاسفانه در زمان حمله مهاجمان، با تاخیر معنادار نیروهای پلیس برای محافظت از ساختمان نمایندگی مواجه شدیم.

وی افزود: عده‌ای که تعداد آنها بین 20 تا 30 نفر بود و به ادوات و تجهیزات کامل مجهز بودند حدود ساعت 14 به ساختمان سفارت تعرض کرده و به طور ماهرانه‌ای ظرف 10 دقیقه با بالا رفتن از نرده‌های بلند ساختمان و بریدن سیم خاردارهای محکم روی آن توانستند وارد حیاط سفارت شوند و بعد از اهانت به پرچم مقدس جمهوری اسلامی اقدام به رنگ پاشی به دیوارها کردند.

شیخ‌عطار گفت: نکته مهم این‌که تعرض کنندگان از موانع فلزی که همیشه در مقابل ساختمان سفارت قرار دارد و از سوی پلیس برای اجرای طرح‌های ترافیکی در روزهای خاص استفاده می‌شود، بهره‌ برده و برای مدت 10 دقیقه خیابان اصلی را مسدود کردند و هیچ خبری هم از پلیس نبود.

وی خاطرنشان کرد: تعداد کمی از تعرض کنندگان ایرانی بوده و فارسی صحبت می‌کردند و عملکرد آنها نشان می‌داد که بسیار کار آزموده هستند و برای انجام این‌گونه اقدامات، آموزش‌های لازم را دیده‌اند.

سفیر ایران در آلمان تاکید کرد: بر خلاف آن‌چه ادعا می‌شود، حمله‌کنندگان متقاضی پناهندگی نبودند چون اتفاقا اعتراض پناهجویان به عملکرد دولت آلمان است و این افراد معمولا نسبت به شرایط سخت اعطای پناهندگی در این کشور اعتراض دارند، ضمن این‌که پناهندگان هیچ وقت در مورد موشک‌های حماس و مقاومت فلسطین و یا حمایت ایران از حماس در جنگ غزه، شعار نمی‌دهند.

شیخ‌عطار در ادامه اظهار کرد: شعارهای تند،استفاده از الفاظ رکیک و نحوه اقدام و تعرض حمله‌کنندگان به خوبی نشان می‌دهد که این افراد از ناحیه عناصر وابسته به گروهک تروریستی منافقین بودند که اخیرا از اردوگاه اشرف اخراج شده و به کشورهایی همچون آلمان پناهنده شده‌اند و البته از سوی محافل صهیونیستی که از پیروزی مقاومت فلسطین در جنگ غزه هم عصبانی هستند، نیز حمایت می‌شوند.

وی درباره اقدامات انجام شده از سوی پلیس گفت: متاسفانه نیروهای پلیس با تاخیر 10 دقیقه‌ای در محل حضور یافتند. اما بعد از حضور پلیس این افراد به سرعت محل را ترک کردند.

سفیر ایران در آلمان ادامه داد: یکی از فرماندهان پلیس ساعتی بعد از تعرض در گزارش خود به ما مدعی شد که 12 نفر از حمله‌کنندگان دستگیر شده‌اند، اما بر اساس رویه‌ای که در این کشور حاکم است متاسفانه پلیس هیچ اطلاعاتی در مورد هویت و وضعیت دستگیرشدگان ارائه نمی‌دهد.

شیخ‌عطار خاطرنشان کرد: در موارد مشابهی که قبلا اتفاق افتاده از جمله حمله به سفارت ایران در بن در حدود 20 سال قبل و یا حمله مشابه 2 سال قبل به سفارت ایران در هلند، هویت افراد اعلام نشده و دستگیرشدگان بعد از گذشت چند ساعت آزاد شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.