آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

حذف ۲۸ مجسمه فرشته آهنین در اتوبان حکیم

از میان این ۲۸ فرشته پنج مجسمه در حال حاضر در جای خود نیست و ۲۳ مجسمه نیز بر روی زمین افتاده است.

رئیس اداره حجم سازمان زیبا سازی شهر تهران درباره بریده شدن ۲۸ مجسمه از ۳۰ مجسمه آهنی نصب شده در اتوبان حکیم غرب تقاطع یادگار امام گفت: در حال بررسی دقیق این مساله هستیم زیرا هنوز به صورت قطعی نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاده است. اما احتمال دارد این اتفاق در ارتباط با یکی از پروژه‌های فضای سبز باشد.

او اضافه کرد: باید ببینیم چه اتفاقی افتاده است و از آنجا که هنوز اطلاعاتمان دقیق نیست نمی‌توانیم اظهار نظر قطعی کنیم اما اگر در ارتباط با پروژه‌های فضای سبز باشد باید ببینیم چه کار می‌توانیم بکنیم و چگونه مجددا این فرشته‌ها را در جای قبلی نصب کنیم.
 
به گزارش ایسنا‌، ۳۰ فرشته آهنی با روکش آب کوره‌ای سفید فروردین ماه امسال با طرحی از امیر معبد و اجرای بهداد لاهوتی فروردین ماه امسال بر روی فنداسیون‌های بتنی در اتوبان حکیم غر تقاطع یادگار امام نصب شده بود که چند شب پیش به صورت ناگهانی ۲۸ فرشته بریده شد.
 
از میان این ۲۸ فرشته پنج مجسمه در حال حاضر در جای خود نیست و ۲۳ مجسمه نیز بر روی زمین افتاده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.