آخرین خبرنخستین زنی که رئیس‌جمهور بلغارستان شد
3بازدید

گزارش بازی به دست ما نمی‌رسد!

رییس کمیته انضباطی فدراسیون والیبال گفت: در جلسه آتی کمیته انضباطی به حاشیه رخ داده بازی تیم‌های کاله و سایپا رسیدگی می‌شود.

علی فرخی در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به درگیری‌های رخ داده در دیدار کاله و سایپا از هفته چهاردهم لیگ، اظهار کرد: در جلسه اخیر کمیته انضباطی درباره بازی سایپا و کاله هیچ بحثی مطرح نشد.

وی ادامه داد: اگر گزارش ناظر بازی به دست ما برسد در مورد آن حکم خواهیم داد. گزارش ناظر بازی به این زودی‌ها به دست ما نمی‌رسد! از طرفی باید از اعضا دعوت کنیم تا جلسه کمیته انضباطی تشکیل شود.

رییس کمیته انضباطی در واکنش به اظهار نظر امیدوار حاتمی ناظر بازی سایپا – کاله مبنی بر اینکه حاشیه‌های این دیدار پیگیری خواهد شد تصریح کرد: اگر وی چنین حرفی زده است، قطعا در گزارش بازی آمده و در نوبت بعدی به آن رسیدگی خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.