آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
3بازدید
۰

نصب موشک انداز روی قایق های پرنده ایرانی

وزیر دفاع و پشتیبای نیروهای مسلح با اشاره به شناور پرنده جدید ایران گفت: شناور پرنده موشک‌انداز ایران به زودی رونمایی می‌شود.

سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به توانمندی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ ما دستاوردهای بسیار خوبی داریم که در زمان خود اعلام خواهند شد.

وحیدی در خصوص توانمندی‌های ایران در حوزه پهپادهای دریاپایه نیز با بیان اینکه ما الان هم به یک مفهوم پهپاد دریاپایه داریم، افزود: برنامه توسعه پهپادها و هواپیماهای دریاپایه در دستور کار وزارت دفاع قرار دارد.

وحیدی تاکید کرد: امروز پهپادهایی در اختیار نیروی دریایی ارتش است، که می تواند از روی شناور پرواز کرده و به انجام ماموریت‌های محوله بپردازد.

وزیر دفاع همچنین در خصوص شناور پرنده‌ای که قرار است به زودی از سوی وزارت دفاع رونمایی شود، گفت: این شناور پرنده، شناوری با قابلیت تهاجمی و موشک‌انداز است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.