آخرین خبرقتل فجیع ۲ برادر در محل کارشان
2بازدید

رییس‌جمهور ایتالیا: استعفا نمی‌دهم

رئیس‌جمهوری ایتالیا ضمن تکذیب اخبار مربوط به استعفایش، اعلام کرد که قصد دارد همچنان به کار خود ادامه دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری یورو نیوز، این درحالی است که روز شنبه برخی روزنامه‌های معتبر ایتالیا به نقل از یکی از نزدیکان جورجیو ناپولیتانو، رئیس جمهوری ایتالیا گزارش دادند که وی به زودی از سمت خود استعفا خواهد داد.

ناپولیتانو در جمع خبرنگاران و در واکنش به شایعات مطرح شده گفت: من فعالیت خود را تا آخرین روز و همان‌گونه که مردم خواسته‌اند، ادامه خواهم داد.

وی ادامه داد: من هرگز کشورم را این‌گونه رها نمی‌کنم و در برابر مشکلات کنونی خواهم ایستاد. هنوز اطمینان دارم که امکان غلبه بر مشکلاتی که ایتالیا با آن‌ها مواجه است، با مسئولیت‌پذیری ممکن خواهد بود.

یپر لوئیجی برسانی، نخست‌وزیر ایتالیا که موفق نشد توافق احزاب دیگر را برای تشکیل دولت جلب کند، مذاکرات خود را به حالت تعلیق درآورده است.

گرچه سیلویو برلوسکونی، رهبر حزب آزادی مردم اعلام کرده که حاضر است با وی ائتلاف کند اما بپه گریله، رهبر جنبش پنج ستاره می‌گوید که هرگز با وی در تشکیل دولت جدید همراه نخواهد شد.

روز شنبه رئیس‌جمهوری ایتالیا پس از مشورت با احزاب اصلی فرصت خواست تا درباره بحران سیاسی در کشور چاره اندیشی کند.

هم‌اکنون تعیین دولتی برای ایتالیا که از زمان انتخابات ماه فوریه در بن‌بست سیاسی به سر می‌برد، به یک فوریت تبدیل شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.