آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
1بازدید
۰

بحران مالي حماس به دلیل كاهش حمايت ايران

يك مقام ارشد حماس گفت كه اين مجموعه به دليل كاهش حمايت مالي ايران، با بحران مالي رو به رو است.

به گزارش شفاف، صلاح البردويل از مقامات ارشد جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) در مصاحبه با خبرگزاري فرانسه اظهار داشت: به دنبال حوادث سوريه، حمايت‌هاي مالي ايران به حماس كاهش يافت به همين دليل، اين جنبش هم اكنون با بحران مالي مواجه است.

سوريه از دو سال پيش تاكنون با بحران و خشونت‌هاي داخلي رو به رو است كه هم اكنون به جنگ داخلي ميان ارتش و مخالفان مسلح تبديل شده است. حماس نيز با وجود اينكه از سوي دولت سوريه به شدت مورد حمايت بود اما در بحران اين كشور، حاضر به حمايت از حكومت بشار اسد رئيس‌جمهور سوريه در برابر مخالفان نشد.

صلاح البردويل گفت: حماس با تنگناي مالي مواجه است و دريافت حمايت مالي از كشورهاي عربي بسيار دشوار است، زيرا اكثر آنها درگير حمايت از انقلاب‌هاي عربي هستند و توسط آمريكا و اسرائيل بشدت تحت نظارت قرار دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.