آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4568بازدید
۲

موافقت با حضور زنان با حجاب در بازيهاي آسيايي رزمي

شوراي المپيک آسيا با حضور زنان ورزشکار با حجاب اسلامي در مسابقات موآي تاي اولين دوره بازيهاي آسيايي رزمي تايلند موافقت كرد.

به گزارش ايسنا، بهرام افشارزاده دبيرکل کميته ملي المپيک ايران طي نامه‌اي خطاب به ژنرال "چاروک آريرا چاکاران" نائب رئيس شوراي المپيک آسيا و دبيرکل کميته المپيک تايلند پيشنهاد کرد که زنان ورزشکار از حجاب اسلامي در مسابقات موآي تاي اولين دوره بازيهاي آسيايي رزمي تايلند استفاده کنند که با اين پيشنهاد موافقت شد.

در نامه کميته ملي المپيک تايلند به ايران آمده است: "عطف به نامه واصله از مديرکل شوراي المپيک آسيا در خصوص درخواست شما براي استفاده زنان ورزشکار از حجاب اسلامي در مسابقات فوق الذکر باطلاع مي‌رساند که اين موضوع در دومين جلسه کميسيون هماهنگي شوراي المپيک آسيا که در تاريخ 6 ژانويه 2009 در بانکوک برگزار شد مطرح و با استفاده از حجاب در اولين بازيهاي آسيايي رزمي در رشته موآي تاي موافقت بعمل آمد."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

hfomqvjm۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۱:۳۸

20

lvqykqqs۱۳۹۰/۰۳/۲۱ ۱۱:۳۸

20

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.