آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
0بازدید

شهربازی هشتگرد پلمب شد

مدیرکل استاندارد استان البرز از تعطیلی شهربازی هشتگرد به دلیل غیراستاندارد بودن خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی سعادتی با اعلام این خبر گفت: با توجه به فصل تابستان و افزایش استفاده از مکان‌های تفریحی از جمله شهرهای بازی‌ها، نظارت مستمری بر مجموعه شهربازی‌های استان توسط بازرسان اداره کل استاندارد البرز صورت خواهد گرفت.

وی افزود: این اداره‌کل در برنامه‌ریزی‌های خود برای رشد و استانداردسازی تجهیزات در این استان گام موثری برداشته و در جایی که منافع مردم در خطر باشد به جدیت با متخلفان برخورد و آنان را به مراجع قضایی معرفی می‌کند.

سعادتی تصریح کرد: تمام تجهیزات اماکن تفریحی باید استاندارد بوده وتمام موارد ایمنی در آنها رعایت شود، در غیر این صورت به تعطیلی آن مجموعه منجر خواهد شد.

سعادتی در پایان گفت: تلفن 1517 سامانه رسیدگی به شکایات استاندارد البرز در طول شبانه روز آماده دریافت شکایات همشهریان عزیزمان است که در صورت ثبت مکالمه در این سامانه کارشناسان این اداره کل سریعا نسبت به رسیدگی به شکایات مردمی اقدام می‌نمایند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.