آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1781بازدید
۰

انتقال ميزباني 80 درصد سايت‌هاي دولتي به داخل

وي افزود: متأسفانه پهناي باند اينترنت در استان كرمانشاه پايين است و بايد گسترش يابد. همچنين تا سال آينده همه مدارس استان به شبكه اينترنت متصل شوند.

معاون فناوري اطلاعات وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: ميزباني بيش از 80 درصد سايت‌هاي دولتي و مهم كشور به داخل منتقل و بقيه نيز در حال انجام است.

به گزارش فارس، عبدالحميد رياضي، ظهر امروز در حاشيه مراسم توديع و معارفه مدير عامل جديد شركت مخابرات استان كرمانشاه به فارس گفت: وجود ميزباني سايت‌ها و مراكز داده‌هاي اينترنتي در بیرون از كشور با توجه به اهميت كار و برخي مسائل امنيتي و اقتصادي به صلاح نبود و دولت در يك برنامه مناسب با محوريت وزارت ارتباطات تصميم گرفت ميزباني شبكه‌هاي دولتي و مهم را به درون كشور منتقل كند كه هم‌اكنون خوشبختانه بيش از 80 درصد در داخل ميزباني مي‌شوند و 20 درصد باقي مانده نيز به دليل نوع قرارداد‌هاي تنظيم شده يا مشكل سرويس دهي تاكنون در داخل ميزباني نشده‌اند.
وي ادامه داد: البته بايد گفت درحال حاضر توان صددرصدي ميزباني و سرويس‌دهي به همه شبكه‌هاي ارتباطي كشور وجود ندارد ولي در آينده نزديك با راه‌اندازي و فعال‌سازي پروژه اينترنت ملي و مركز داده‌هاي اينترنتي IDC ملي كه 30 ميليارد اعتبار دارد اين مشكلات برطرف و توان ميزباني كشور به شكل مناسبي افزايش خواهد يافت.
رياضي افزود: مشكل ديگري كه وجود داشت صدور مجوز براي مراكز داده‌هاي اينترنتي بود كه اخيرا صدور مجوز آنها برداشته شده و هركس توانايي آنرا دارد مي‌تواند در بخش داده‌هاي اينترنتي فعاليت كند كما اينكه تعدادي مراكز كوچك و بزرگ در اين بخش فعال شده‌اند.
معاون فناوري اطلاعات وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين از اولويت بخشي شش پروژه مهم ملي در بودجه سال آينده كل كشور خبر داد و گفت: پروژه‌هاي مهم اينترنت ملي، كارت هوشمند ملي، پورتال ملي، شبكه ملي اينترنت، امنيت فناوري ارتباطات و اطلاعات و توسعه دولت الكترونيك در بودجه پيشنهادي سال آينده به عنوان اولويت‌هاي مهم مورد توجه قرار گرفته است كه با تصويب و اجرايي شدن آن گام‌هاي بسيار مهمي در گسترش ارتباطات و فناوري اطلاعات برداشته خواهد شد.
رياضي همچنين از طرح اتصال بيش از صد هزار مدرسه در كشور به اينترنت خبر داد و گفت: بر پایه مصوبات دولت همه دانشگاه‌هاي كشور هم‌اكنون داراي شبكه فيبر نوري هستند كه بايد براي گسترش دانايي محور علوم و فنون، هرچه سريعتر شبكه‌هاي اينترنت خود را فعال كنند.
وي افزود: متأسفانه، پهناي باند اينترنت در استان كرمانشاه پايين است و بايد گسترش يابد. همچنين تا سال آينده همه مدارس استان به شبكه اينترنت متصل شوند.

رياضي در پايان گفت: ايجاد مراكز داده‌هاي اينترنتي در استان‌ها در دستور كار ماست و توقع داريم در استان‌ها هم به اين موضوع مهم توجه بيشتري شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.