آخرین خبرمثله شدن پسر آبادانی به دست پدرش
1بازدید

مرگ مدیرکل صداوسیمای کرمانشاه در تصادف

مسئول سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه گفت: مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه ساعاتی پیش به اتفاق خانواده‌اش در جاده کرمانشاه ـ ایلام دچار سانحه تصادف شد که این سانحه منجر به فوت وی شده است.

فرهاد نوری‌مقدم لحظاتی پیش در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه از تصادف مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه خبر داد که منجر به فوت وی شد و این ضایعه اسفناک را به مردم استان کرمانشاه تسلیت گفت.

نوری‌مقدم با اعلام اینکه هادی شریفی ساعاتی پیش به اتفاق خانواده‌اش در جاده کرمانشاه ـ ایلام دچار سانحه تصادف شد، ادامه داد: این سانحه منجر به فوت وی شده است.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با بیان اینکه ماشین مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه به دره سقوط کرده، تصریح کرد: همسر وی در حال حاضر در بیمارستان بستری شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.