آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
3بازدید
۱۵

اخبار جدید از احتمال دیدار مقامات ارشد ایرانی و آمریکایی

طی روزهای اخیر، موضوع احتمال انجام دیداری میان روسای جمهور ایران و آمریکا، به مهمترین خط خبری و تحلیلی رسانه های بین المللی تبدیل شده است. در این میان و در شرایطی که حسن روحانی برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی به نیویورک سفر کرده، اخبار جدیدی از احتمال دیدار میان مقامات ارشد دو کشور به گوش می رسد.

اخبار جدید از احتمال دیدار مقامات ارشد ایرانی و آمریکایی
طی روزهای اخیر، موضوع احتمال انجام دیداری میان روسای جمهور ایران و آمریکا، به مهمترین خط خبری و تحلیلی رسانه های بین المللی تبدیل شده است. در این میان و در شرایطی که حسن روحانی برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی به نیویورک سفر کرده، اخبار جدیدی از احتمال دیدار میان مقامات ارشد دو کشور به گوش می رسد.

به گزارش «تابناک»، در مهمترین تحول در این زمینه، کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از شرکت محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در نشست وزرای خارجه گروه 1+5 خبر داد. این خبر به معنای نخستین دیدار رو در روی وزرای خارجه ایران و آمریکا از سال 1357 تاکنون می باشد.

اشتون این خبر را پس از دیدار با ظریف در نیویورک اعلام کرد. وی افزود: «آنچه من امروز دیدم، انرژی و اراده برای پیشبرد مذاکرات و موضوعات فراوانی است که از آن نشأت می گیرد».

به هر حال، اعلام این خبر از سوی اشتون کافی بود که اکثر قریب به اتفاق رسانه ها و مطبوعات بین المللی، خبر دیدار رو در روی وزرای خارجه دو کشور را در مرکز توجه خود قرار داده و اخبار و تحلیل هایی را پیرامون این موضوع منتشر کنند. در مجموع، بحث از به وجود آمدن فضای مثبت تعاملی در روابط تهران و واشنگتن، این روزها به مهمترین بحث محافل رسانه ای و تحلیلی تبدیل شده است.

اما در تحولی دیگر، یکی از مقامات ارشد کاخ سفید خبری را اعلام کرده که به معنای تقویت گمانه ها درباره احتمال دیدار حسن روحانی و باراک اوباما در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل می باشد.

به نوشته «رویترز»، بن رودز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز اعلام کرده «نمی توان احتمال دیدار اوباما و روحانی را رد کرد». به گفته وی، هرچند هیچ برنامه ای برای انجام این دیدار تدوین نشده، اما احتمال اینکه این امر اتفاق بیفتد، وجود دارد.

وی افزوده: «ما آماده ایم که با حکومت ایران در سطوح مختلف تعامل داشته باشیم؛ البته در صورتی که آن ها به تعهد خود مبنی بر حل و فصل نگرانی های جامعه بین المللی درباره برنامه هسته ایشان پایبند باشند».

به هر حال، مجموعه این تحولات، احتمال برداشته شدن یک گام دیپلماتیک مهم در روابط ایران و آمریکا را در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل افزایش داده است. با نزدیک تر شدن زمان سخنرانی اوباما و روحانی در این اجلاس، میزان نزدیک بودن این احتمالات به واقعیت به زودی مشخص خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

milad۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۹:۴۴

منتظر خبرهاي خوبي از نيويورك هستيم و اميدواريم اين ملاقات انجام بشه. اما دوتا نكته :
1- فكر نكنيم فرداي مذاكره همه چي روبراه ميشه و تمام مشكلاتمون از بين ميره
2- چه با آمريكا مذاكره كنيم و چه نكنيم چيزي در مورد نگرش ما نسبت به اين كشور تغيير نميكنه

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۹:۱۸

خدا کنه

ali۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۹:۱۶

اگر احترام و حقوق طرفین رعایت شود رابطه خوب است .اما ملت ما باید بدانند این مملکت از حدود 500سال پیش و شاید هم بیشتر ,به خون مردم روشن فکر و ازاده و طن پرست ما اغشته شده و میشود . انها با بخطر انداختن جان و مال و خانواده خویش برای ازادی ایران نثار کردند و می کنند. جهت ازاد شدن از زیر یوغ استثمار ماب اید دنباله رو وطن پرستان مان باشیم و شهدای راه حق و حقیت را محترم بشماریم تا ازاده باشیم ان موقع است نفوذ دشمن ایران کمکرنگ می شود

مرتضی۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۸:۳۵

عزیزان بنظر من آمریکابه این نتیجه رسیده است که اروپا میخواهد روابط خود با ایران را بهبود ببخشد واگر اینطور شد که به احتمال زیاد همین طور است دست آمریکا تو پوست گردو میمونه وخیلی براش بد میشه پس به نفعشه با ایران که یک وزنه سنگین در منطقه است راه بیاید %

مسلمان ایرانی۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۸:۱۸

به امید پیروز ی , رونق و آرامش در سرزمین عزیزمان ایران

فاطمی۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۸:۰۸

با سبک جدید مذاکرات ایران با جهان می توانیم مهمترین و تاثیر گذارترین کشور منطقه باشیم و برتری به جا و درست خودمان را به کشور های حاشیه خلیج فارس و دیگران نشان دهیم. به امید آن روز نزدیک

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۷:۳۹

آقای روحانی انسان با درایتی است. انشاالله هرچه خیر است برای این ممکلت اتفاق بیفتد

رضا۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۱:۱۱

بنظرم ایران میتونه با تمام جهان روابطی بر اساس منافع خودش برقرار کنه،چشم امید ما به آقای ظریف و دکتر روحانی هست.امیدوارم دست پر برگردند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۰:۲۲

خدا کنه هر چی خیر و مصلحت اوست اتفاق بیفته.

رامین میم۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۰:۱۷

برای آقای روحانی و آقای ظریف بهترین ها رو آرزومندم

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۲ ۰۰:۰۱

ديدارچيزبدي نيست ديدار ومذاكره درصورت بازي بردبردبه صلح جهاني كمك خواهدكرد

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۱ ۲۲:۳۵

من هیچ وقت از افراط و تفریط خوشم نیومده.
به نظر من بهتره گاماس گاماس بریم جلو. و بهتره اگه قراره دیداری صورت بگیره در سطح وزرای خارجه باقی بمونه و بعد بازخوردها مشخص بشه، مزایا و معایب این گام مهم در دستگاه دیپلماسی کشورمون سنجیده بشه و بعد اگر خواستند میتونند روابط رو بیشتر توسعه بدند.
از ما گفتن بود.
نگذارید به خاطر یه کم تندروی( این بار از نوعی دیگر)، بازهم یک تجربه ناموفق در دیپلماسی خارجی داشته باشیم.

فدایی۱۳۹۲/۰۷/۰۱ ۲۲:۳۴

مابادشمن حرفی نداریم

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۱ ۲۲:۲۳

به امید خدا

ناشناس۱۳۹۲/۰۷/۰۱ ۲۱:۵۷

خدایا توکل به تو

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.