آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
3بازدید

واشنگتن پست:

سیا به مخالفان سوری آموزش می دهد

فارس نوشت:

مقامات آمریکایی به یک روزنامه این کشور گفته‌اند سازمان سیا به قصد جلوگیری از پیروزی بشار اسد در مقابل ارتش آزاد سوری برای شورشی‌ها در اردن برنامه‌های آموزشی فراهم کرده است.
روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست از قول مقامات این کشور گزارش داد سازمان سیا در حال انجام یک تلاش پنهانی برای آموزش مخالفان سوری است، در حالی که ارتش آزاد سوریه در جنگ با سوریه در حال شسکت است.

این مقامات که نام آنها افشا نشده ادعا کرده‌اند این مأموریت را کاخ سفید به سازمان سیا محول کرده و به خاطر تمایلی بوده که واشنگتن به حل و فصل سیاسی مسئله سوریه دارد. این سناریو بر اساس این اصل استوار است که درگیر شدن گروه‌ها در جنگ بهتر از آن است که یک طرف (بشار اسد) در آن پیروز باشد.

سازمان سیا طی هفته‌های گذشته گروه‌های شبه‌نظامی را به پایگاه‌هایی مخفی در اردن فرستاده تا تعداد شورشی‌های سوری بهره‌مند از آموزش‌ها و سلاح‌های سازمان سیا را به دو برابر افزایش دهد.

مقامات فعلی و سابق آمریکایی گفته‌اند سازمان سیا در سال جاری کمتر از 1000 شورشی را آموزش داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.