آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

در یک نظرخواهی اعلام شد

افزایش نگران‌ها برای عدم حضور خدیرا در جام‌‌جهانی

به باور هواداران تیم ملی فوتبال آلمان، عدم حضور سامی خدیرا در تیم جام‌ جهانی ژرمن‌ها می‌تواند مشکل‌ساز شود.

 به گزارش فارس، در جریان بازی دوستانه آلمان‌ها مقابل ایتالیا (جمعه‌شب در ورزشگاه سن‌سیرو میلان) سامی خدیرا در نبرد تن به تن با آندرا پیرلو دچار مصدومیت پارگی رباط  شد.

در پی وقوع این اتفاق ناگوار، او عصر روز گذشته در شهر آگسبورگ تحت عمل جراحی قرارگرفت. بنابه اعلام تیم پزشکی، دوره نقاهت این ستاره 26 ساله بالغ بر 6 ماه خواهد بود.

این موضوع باعث شد تا سایت ورزش آلمان اقدام به نظرخواهی از هواداران کند و نظر آنان را در مورد خدیرا جویا شود.

بر اساس این نظرخواهی که تاکنون نزدیک به 8 هزار نفر در آن شرکت کرده‌اند، 80 درصد عنوان کردند عدم حضور خدیرا می‌تواند برای تیم آلمان‌ها در جام جهانی برزیل ایجاد مشکل کند.

20 درصد نیز عنوان کردند لژیونر رئال بازیکنی ارزشمند است اما در صورتی که به بازی‌های برزیل 2014 نرود، توسط هافبک‌های دیگر جایش پر خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.