آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۵۸۶

گروه‌بندی هشت‌گانه جام‌ جهانی مشخص شد:

ایران در گروه ششم جام‌ جهانی برزیل جای گرفت

مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های جام ‌جهانی در باهیای برزیل برگزار شد و تیم‌ها، هم‌گروهی‌های خود را شناختند؛ جایی که فابیو کاناورو، نام ایران را برای گروه ششم این رقابت‌ها از گلدان خارج کرد و تیم کشورمان هم‌گروهی‌ها خود را شناخت.

ایران در گروه ششم جام‌ جهانی برزیل جای گرفت
گزارش لحظه به لحظه از مراسم قرعه کشی جام‌جهانی برزیلمراسم قرعه‌کشی رقابت‌های جام‌ جهانی برزیل از ساعت ۱۹:۱۵ امروز ‌در شهر سالوادور ایالت باهیا برگزار شد و نمایندگان ۳۲ تیمی که امروز در برزیل هستند، به همراه هزاران هوادار فوتبال در سراسر جهان، چشم به گوی‌های سرنوشت سازی داشتند که امشب از سوی بزرگانی که به برزیل سفر کرده‌اند، از گلدان‌ها بیرون آمد و ترکیب بازی‌های مهم تابستان سال آینده برزیل را مشخص کرد.

به گزارش «تابناک»، از بامداد سی‌ام آبان ماه امسال که اروگوئه در مونته‌ویدو به عنوان سی‌و‌دومین تیم حاضر در جام جهانی معرفی شد تا به امروز، کشورهای حاضر در جام‌ جهانی برزیل منتظر امروز و مشخص شدن ترکیب گروه‌های هشت‌گانه جام ‌جهانی برزیل بودند؛ ترکیبی که سرانجام مشخص شد و تیم‌ها هم‌گروه‌های خود را شناختند.

این مراسم توسط «جروم والکه»، دبیر کل فیفا ‌اجرا خواهد شد و شماری از بزرگان این رشته نیز به کمک او خواهند آمد. سر هرست از انگلستان، کافو کاپیتان سابق برزیل، فابیو کاناوارو از ایتالیا، ماریو کمپس از آرژانتین، فرناندو هیرو از اسپانیا، زیندین زیدان از فرانسه و لوتار ماتیوس آلمانی نیز در اجرای مراسم قرعه‌کشی ‌خواهند بود.

ترکیب گلدان‌های چهارگانه قرعه‌کشی جام‌جهانی

گزارش لحظه به لحظه از مراسم قرعه کشی جام‌جهانی برزیل

اظهار‌نظر کارشناسان و ستاره‌ها درباره قرعه‌کشی

۱۸:۳۰ ‌زیدان، کاپیتان پیشین تیم ملی فرانسه: واقعاً امیدوارم الجزایر عملکرد خوبی در جام جهانی داشته باشد، حداقل بهتر از جام جهانی ۲۰۱۰. امیدوارم این تیم در گروه سختی قرار نگیرد. من دو کشور دارم؛ یکی که در آنجا به دنیا آمده‌ام (الجزایر) و یکی که در قلبم است. زیدان همچنین امیدوار است فرانسه در گروهی سخت قرار گیرد تا اتفاقی که در سال۲۰۰۲ و ۲۰۱۰ برای خروس‌ها رخ داد، تکرار نشود. زیدان همچنین از همگروه شدن با برزیل استقبال کرده است.

۱۸:۴۰  کاناوارو، کاپیتان و مدافع پیشین تیم ملی ایتالیا: پیش از این می‌گفتم ایکر کاسیاس و هم‌نسل‌های او در تیم ملی اسپانیا، استعداد فراوانی دارند، ولی اکنون می‌گویم که آنها یاد گرفته‌اند برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ‌تر باید زشت‌تر بازی کند.

۱۸:۴۶  پله از ترس برداشتن قرعه سخت برای تیم ملی برزیل و دریافت لقب «بدشگون» از شرکت ‌در ‌قرعه‌کشی انصراف داد.

۱۸:۴۴  رونالدو، ستاره برزیل در جام جهانی ۲۰۰۲پیش‌بینی کرد که نیمار ستاره جام‌ جهانی پیش‌ روی باشد. او همچنین گفت: برای برزیل نباید فرق کند که با قرعه‌‌ آسانی روبه‌رو می‌شود یا ‌سخت‌.

۱۸:۵۰  سپ بلاتر که در برزیل است، ساعاتی پس از درگذشت نلسون ماندلا با فرستادن پیامی، درگذشت رهبر انقلاب آفریقای جنوبی را تسلیت گفت. بلاتر گفت‌: «ماندلا و من باور داریم که فوتبال قدرت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد صلح و دوستی میان مردم دارد‌ و می‌تواند ارزش‌های اولیه اجتماعی و آموزشی را آموزش دهد‌».

گزارش لحظه به لحظه از مراسم قرعه کشی جام‌جهانی برزیل

ماندلا در مراسم افتتاحیه جام جهانی ۲۰۱۰
۱۸:۵۵  فیفا نحوه رودرویی تیم‌ها را با توجه به سیدبندی اعلام کرد؛ بنابراین، نخستین بازی تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل با یک تیم اروپایی خواهد بود.

۱۸:۵۸  کارلوس کی‌روش که برای حضور در مراسم قرعه‌کشی به همراه دبیرکل فدراسیون فوتبال به برزیل سفر کرده، گفت که امیدوار است تیمش با پرتغال و یونان که از سرمربیان پرتغالی استفاده می‌کنند، همگروه نشود.

۱۹:۰۰  ویسنته دل‌بوسکه، سرمربی مدافع عنوان قهرمانی گفت، برای او تفاوتی نمی‌کند که اسپانیا با چه تیم‌هایی همگروه می‌شود.

۱۹:۰۲  ماتئوس در خصوص احتمال قهرمانی آلمان در این دوره رقابت‌های جام‌جهانی گفت: یا الان یا هیچ وقت!
{$sepehr_album_6289}
۱۹:۰۸ شبکه اسکای اسپورت ایتالیا پیش‌بینی کرد لاجوردی پوشان در جام جهانی ۲۰۱۴ با ایران هم‌گروه شوند. این شبکه همچنین پیش‌بینی کرده به جز ایران، بلژیک و اکوادور دیگر هم‌گروه‌های ایتالیا در جام جهانی باشند.

۱۹:۳۰  در برخی قرعه‌کشی‌هایی که پیش‌ از این مراسم رسمی به صورت غیر رسمی برگزار شده، ایران با آلمان هم‌گروه شده است. در قرعه‌کشی‌های غیر رسمی که بیشتر برای جام باشگاه‌های اروپا برگزار می‌شود، با تقریب بالایی نتیجه نهایی با نتیجه غیر رسمی برابری می‌کند.

پخش زنده مراسم قرعه کشی

۱۹:۵۰  رئیس‌‌جمهور برزیل نخستین سخنران این مراسم بود.

۱۹:۵۲  دیلما روسوف، رئیس‌جمهور برزیل در متن سخنرانی خود گفت: «ما ملتی شاد و خوش برخورد هستیم. کشوری با چندین فرهنگ متفاوت داریم، ‌کشوری که سرشار از موقعیت‌هاست. ما به فرهنگ‌ و سنت‌هایمان احترام می‌‌گذاریم. با چالش بزرگی روبه‌رو هستیم که پایان دادن به فقر و بدبختی و خلق موقعیت‌هاست. جام جهانی بزرگی را پیش روی خواهیم داشت‌».

۱۹:۵۶  در یک ویدئوی شورانگیز و پر احساس با نقش‌آفرینی ستاره‌هایی نظیر پله، کمپس، روسی، مارادونا، روماریو، زیدان، رونالدو ، کاناوارو و کاسیاس مروری بر اتفاقات جام‌های جهانی گذشته در سالن مسابقات پخش شد.

۱۹:۵۸  ویسنته دلبوسکه مربی تیم قهرمان دوره گذشته این رقابت‌ها جام را تحویل داد تا مراسم شکل جدی‌تری به خود بگیرد. وی در پاسخ سوال خبرنگارا درباره شانس تیم مدافع عنوان قهرمانی گفت: «‌این موفقیت ها حالا به گذشته پیوسته. تلاش خواهیم کرد تا دومین جام قهرمانی مان را کسب کنیم ولی کار خیلی سختی خواهد بود. ما رقبای فوق‌العاده‌ای داریم.» دل بوسکه پس از این سخنان‌، جام جهانی را در جایگاه معین آن قرار داد.

۲۰:۰۰   کارلوس کی‌روش در سالن قرعه‌کشی حضور دارد.

گزارش لحظه به لحظه از مراسم قرعه کشی جام‌جهانی برزیل

۲۰:۰۹   رونالدوی برزیلی مهمان بعدی سن قرعه‌کشی بود که در سخنان جالبی گفت: زدن ۱۵ گل در جام‌جهانی اینقدر سخت نبود که امسال قصد دارم بخشی از فعالیت‌های اجرایی جام‌جهانی را انجام دهم.

{$sepehr_album_6291}

۲۰:۱۵  ببتو، ستاره دهه نود فوتبال برزیل مهمان بعدی این برنامه بود. او روی سن نمای معروف شادی خودش در جام‌جهانی ۹۴ را که تقلیدی از حرکت گهواره فرزندش بود، ‌اجرا کرد. عروسک مسابقات هم به همراه ببتو این حرکت را انجام داد و با او همراهی کرد.

۲۰:۱۹  کاناوارو با برازوکا رو سن آمد.

۲۰:۲۷  کم‌کم مقدمات شروع مراسم قرعه‌کشی فراهم شد.

۲۰:۳۰  با حضور کافو هشت تیم سید یک درگروه‌‌های هشت گانه تقسیم شدند. به این ترتیب برزیل در گروه یک، اسپانیا در گروه دو، کلمبیا در گروه سه، اروگوئه در گروه چهار، سوئیس در گروه پنج، آرژانتین در گروه شش، آلمان در گروه هفت و بلژیک در گروه هشتم این رقابت‌ها سرگروه شدند.

گزارش لحظه به لحظه از مراسم قرعه کشی جام‌جهانی برزیل


۲۰:۳۷   با حضور فرناندو هیرو و زیدان تیم‌های دوم هر گروه مشخص شدند. به این ترتیب که از میان سبد تیم‌های آفریقایی و آمریکای جنوبی، کامرون به گروه یک، شیلی به گروه دو، ساحل عاج به گروه سه، ایتالیا به گروه چهار، اکوادور به گروه پنج، نیجریه به گروه شش، غنا به گروه هفت و الجزایر به جدول گروه هشت این رقابت‌ها پیوستند. 

گزارش لحظه به لحظه از مراسم قرعه کشی جام‌جهانی برزیل

۲۰:۴۰ فابیو کاناوارو که قرعه تیم‌های سوم هر گروه را بیرون می‌آورد، نام ایران را برای گروه شش این رقابت‌ها بیرون آورد و تیم کشورمان در کنار آرژانتین و نیجریه قرار گرفت.

ایران با آرژانتین، نیجریه و بوسنی هم‌گروه شد

۲۰:۴۲  با بیرون آمدن قرعه تیم کره جنوبی ترکیب هر سه تیم گروه‌ها مشخص شد.

ایران با آرژانتین، نیجریه و بوسنی هم‌گروه شد

۲۰:۴۸  آخرین تیم‌های هر گروه از گلدان هشت تیم اول برتر اروپایی بیرون آمد؛ جایی که تیم ملی بوسنی و هرزگوین به عنوان چهارمین تیم گروه شش مسابقات جام‌ جهانی با تیم‌های آرژانتین و نیجریه و ایران هم‌گروه شد.

ایران با آرژانتین، نیجریه و بوسنی هم‌گروه شد
ترکیب کامل گروه‌های هشت‌گانه:

گروه A: برزیل- کرواسی- مکزیک- کامرون

گروه B: اسپانیا- هلند- شیلی و استرالیا

گروه C: کلمبیا ـ یونان ـ ساحل عاج ـ ژاپن

گروه D: اروگوئه ـ کاستا ریکا ـ انگلیس ـ ایتالیا

گروه E: سوئیس ـ اکوادور ـ فرانسه ـ هندوراس

گروه F: آرژانتین ـ بوسنی و هرزگووین ـ ایران ـ نیجریه

گروه G: آلمان‌ـ پرتغال ـ غنا ـ آمریکا

گروه H: بلژیک ـ الجزایرـ ‌‌روسیه ـ کره جنوبی

برنامه بازی‌های تیم ملی ایران در جام‌جهانی 

برنامه بازی‌های تیم ملی ایران در رقابت‌های جام‌ جهانی ۲۰۱۴ برزیل پس از پایان قرعه‌کشی مسابقات مشخص شد. تیم ملی ایران در نخستین بازی خود ۲۶ خرداد ساعت ۱۶ به وقت محلی در کوریتیبا به مصاف نیجریه خواهد رفت و در دومین دیدار باید با سرگروه گروه F یعنی آرژانتین در ‌۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳ به وقت محلی در شهر بلوهوریزونته بازی خواهد کرد.
شاگردان کارلوس کی‌روش چهارم تیر در آخرین بازی خود در مرحله گروهی در شهر سالوادور ساعت ۱۳ به وقت محلی با بوسنی و هرزگوین دیدار می‌کند.

۰۱

بیش از 2 هزار خبرنگار در برزیل حاضر شده‌اند
بیش از 2 هزار خبرنگار در برزیل حاضر شده‌اند
سخنرانی بلاتر پیش از شروع رسمی مراسم
سخنرانی بلاتر پیش از شروع رسمی مراسم
دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه در کنار نیکو کواچ سرمربی تیم ملی کرواسی در مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014
دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه در کنار نیکو کواچ سرمربی تیم ملی کرواسی در مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014
نیروهای امنیتی در کنار محل برگزاری مراسم
نیروهای امنیتی در کنار محل برگزاری مراسم

W01

W01
W01
W01
W01
W01
W01
W01
W01
W01

12

12
12
12
12
12
12
12

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اصغر از تاكستان۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۲۱:۱۹

با تفضل گل خورده سوم ميشيم يا چهارم

میبد فیروزآباد۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۲۱:۰۹

بچه ناامید نباشید شما میتوانید صعود کنید اینقدر نفوذ بد نزنید دیگه .آخه چه اشکال داره از آخر اول بشیم ما

hkhkhjhjh۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۲۱:۰۳

شکست غرور آفرین تیم فوتبال ایران در بازی های جام جهانی 2014 برزیل از هماکون سر و صدا ها را بلند کرد.

نتایج بازی های جام جهانی در گروه شش این رقابت ها به شرح زیر است

نتیجه بازی ایران و آرژانتین

ایران 0 آرژانتین 160

نتیجه بازی ایران و نیجریه

ایران 0 نیجریه 60

نتیجه بازی ایران و بوسنی

ایران 0 بوسنی 10

جدول رتبه بندی گروه شش این رقابت ها به همراه تفاضل گل

ایران در این گروه به عنوان آخرین تیم گروه ششم با صفر امتیاز و تفاضل گل منفی 180 در مکان چهارم گروه ششم ایستاد

میکاراس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۲۰:۵۱

خوب شد ها اگه با امریکا می افتادیم می گفتیم صد رحمت به نیجریه وبوسنی زیاد بد نیست 5نیجریه 3بوسنی2 بماند سکته رو نزنیم خوبه

محمدرضا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۲۰:۳۶

ایران به طرز فجیعی حذف میشه قطعا!

میکاراس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۲۰:۰۵

بد نبود 5تا نیجدیه 4ارژانتی 2هم بوسنی باباچراناراحتین صعود کردیم دیگه مگه نه

ابواافضل۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۹:۴۸

اخ جون مسی به ننظرتون هاشم جون میتونه پاشو بشکنه بخندیم

اكبر۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۹:۴۰

كيروش درجام جهاني در صورت آمادگي پولادي از او بجاي بيك زاده استفاده مي كندچون مهرداد بازيكن باكيفيت‌تري است.

شهریار۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۹:۲۲

ایول ایران و ایرانی

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۸:۰۵

ما از گروه خودمون صعود میکنیم

شابادی۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۶:۰۰

همین اروپاییهای بی شرف باعث قتل شیعیان میشوند و با درست کردن ترفندهایی چون جام جهانی نلت ها را سر کار میگذارند و غارت میکنند .مردم ما هم غافل از اینکه این وهابیها چه خوابهایی براشون دیدند دلخوش این بازیچه های شیطانی شدند.من نمیفهمم آخر فوتبال چیه؟

شایان۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۲۲:۲۵

نظرت رو قاب کن بزن دیوار اتاقت هر وقت دیدیش یادت بیاد مغز تو کلت نیست.

مهدی۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۹:۱۴

تو که آخر فوتبال رو نمیفهمی پس چرا اینجا اظهار نظر میکنی خوش اومدی برو بسلامت

صفر مد باقر۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۵:۱۸

خداوکیلی من نمیگم شما بگین

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۵:۱۷

بايد بكوب براي تيم دوم از گروه برنامه ريزي كنيم و چند تا بازي دوستانه مخصوصا با آفريقايي ها داشته باشيم به اميد خدا با برنامه ريزي و اعتماد داشتن به برنامه هاي سر مربي مي تونيم اميد به صعود داشته باشيم < يا حق

سلطان۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۵:۰۷

ایران به نظرمن با گروه سختی افتاده وفکر میکنم مرحله اول حذف میشه

اسماعیل۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۵:۰۶

خداکنه مثل جام جهانی قبل. همه به فکر خودشان بوند که خودی نشان بدهند .ان شالله این جام جهانی همه با غیرت ایرانی و جان دل بازی میکنند خداکنه باز دوبار آبروریزی نشه موفق باشید .

سلطان۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۵:۰۵

ایران به نظرمن با گروه سختی افتاده وفکر میکنم مرحله اول حذف میشه

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۴:۵۵

ما شاید بوسنی را بتوانیم ببریم اما هرزگویین را هرگز!!

محمدرضا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۴:۴۷

توجهتون رو به گروه بندی جام 2010 جلب میکنمTeam MP W D L GF GA Pts
ArgentinaArgentina 3 3 0 0 7 1 9
Korea RepublicKorea Republic 3 1 1 1 5 6 4
GreeceGreece 3 1 0 2 2 5 3
NigeriaNigeria 3 0 1 2 3 5 1

آرژانتین با نیجریه و کره و یونان هم گروه بود که کره با نیجریه مساوی میکنه و یونان رو میبره و به دور بعدی میره.

الهه۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۴:۴۱

حالا همینشم هوبه از مسی امضا میگیرم!

بابک۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۴:۳۳

ژاپن و کره جنوبی هر دو گروههایشان آسانتر از ایرانه

orbit۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۴:۱۹

ما نمیگیم مسی نباشه باشه ما باشیم مردمم باشن زندگی مردمم بچرخه.d

وحید۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۴:۱۱

انشا الله اولیم البته از آخرoooooooooo@

سید داود۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۳:۳۲

ما که بازی دوستانه با تیمهای بزرگ ندیدم بلکه در جام جهانی ببینیم

عمو تم۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۲:۵۷

تیم ملی توی این دوره ۳تا برتری اساسی نسبت به دوره ی قبل داره که احتمال صعودمونو میبره بالا؛ ۱.حضور بازیکنای بین المللی و دورگه ۲.حضور کی روش رو نیمکت ۳.ریاست جمهوری دکتر روحانی

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۲:۰۸

تا قوچان نزاد و دزاگه هست نه نجریه نه ارزانتین رو می شناس ایران صدرصد از گروه خود بالا می ری پدید حساب می شه ایران

روح الله و فرشاد۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۵۹

انشا الله برنده شوید

حنا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۵۶

واقعا اسفناک بود.از چند روز قبل مدام اعلام کردند :"پخش زنده مراسم قرعه کشی جام جهانی برزیل "آخه مگه مجبورید وقتی اینقدر کوته نظرید که نمی تونید چنین مراسمی رو پخش کنیدملت رو میگذارید سرکار و به شخصیت شون توهین می کنید؟؟؟!!!!!!!!!!

علیرضا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۴۹

به دلم برات شده که قهرمان جام جهانی میشم.

orbit۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۴:۲۴

احتمالا هاله ی نور که ندیدی.

عيسي قائد۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۴۶

باسلام
به نظر من حالا كه معلوم شده ايران با آرژانتين بازي ميكند وبااين وقتي كه تا شروع بازي ها داريم بايد روي تك تك بچه هاي تيم ملي كار كرد به اين صورت كه مانند كشتي تمام ريزكاري هاي بازيكن حريف را براي تك تك بازيكنان تيممان بازيسازي(بازسازي) كنيم واون شرايط را بوجود بياريم كه اگر مقابل فردي مثل مسي قرار گيرد بايد چه اقدامي انجام دهد.بالاخره فردي مثل مسي نيز نقطه ضعف هايي دارد.واگر بازيكنان ايران اين را قبلا تمرين كرده باشند حتما مشكلي نخواهند داشت.

puya رشت۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۳۰

شب قبل ما قرعه کشی انجام دادیم . بخدا گروه ایران به ترتیب همین تیمها شد
فقط گروه ایران .... کسی باور نمیکنه

عارف۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۲۴

به نظرم از گروه بالا نمیریم

وحید۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۱۱

ایران سوم میشه بالا نمیاد

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۰۹

ما داشتیم از کانال تی آر تی ترکیه میدیدیم به داداشم گفتم ایران هم پخش کرده؟
داداشم این خانوم مجری رو با دستش نشون میداد و میگفت آرررره پخش کردههههه!!

حمید۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۱:۰۱

ایران توگروه خوبی افتاده بایاری خداازگروه صعود میکنیم

فرهودی۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۰:۵۹

امیدوارم اعضای کادر فنی تیم ملی فوتبال از این قرعه نسبتا خوب به نحو احسن استفاده کنند البته با برنامه ریزی مناسب و انجام چندین دیدارهای دوستانه تا قبل از شروع های جام جهانی.

مری۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۰:۲۳

برزیل و اسپانیا شانس آوردن به ایران نخوردن!!!
.
حالا بازیا شروع میشه! بگین خب!.
.
مسی با جلوی دروازه تک به تکه، بعد ایران داره صحنه آهسته اوت دستی قبلی رو نشون می‌ده....
.

علی شیرازی۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۰:۱۴

به نظر من قرعه خیلی خوبیه ...شانس ایران برای صعود به مرحله ی بعدی بیشتر از دوره های قبله

شیفته۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۰:۰۸

بازی ایران آرژانتین رو از شبکه نسیم پخش کنن بهتره .. آی میخندیم

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۳:۰۲

بامزه بود:))))))

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۱۰:۰۸

عملا ایران حذفه چون بازی اول با نیجریه است ومی بازیم ووقتی که ببازیم میگن بازیکنان گرم نبودن/بازی دوم هم با سالار فوتبال رودرو هستیم که اونم 10 تا گل نخوریم شانس آوردیم این بازی هم به خاطر ترس می بازیم/بازی سوم هم به خاطر اسمش که قبلا بریدمشون دست کم میگیریمش واونم می بازیم پی دلتونو خوش نکنید که بخواید برید مرحله بعد /

عطا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۹:۴۱

من نمیدونم مردم رو مسخره گیر اوردین یا خودتونو برای حق پخش کلی پول دادن ما هم کلی فردوسی پور رو دیدیم البته بعد نبود بین این پخش مستقیم یه سر به شبکه الجزیره اسپورت میزدین تا ببینین ما کجایم دنیا کجان کی داره پخش مستقیم نشون میده

ناهید۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۹:۳۳

هیچ چیز غیر ممکن نیست............ به امید پیروزی و صعود

ایران عقب افتاده۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۹:۲۷

وقتی نمیتونی مراسم وبازیها رامستقیم ببینی .هم بهتره که از گروه بالانیاییم. اونطوری راحتتریم.

رضا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۹:۱۰

خدایا کمکمون کن عابرومندانه ببازیم و حذف بشیم

میترا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۹:۰۱

ژاپن و کره جنوبی خیییلییی خوش شانسند و احتمالا صعود می کنند
اونهایی که می گن با نیجریه مساوی می کنیم همین الان شرط می بندم که از نیجریه بیشتر می خوریم تا آرژانتین

رضا۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۸:۳۶

اين نوع پخش قرعه كشي به درد خودتون ميخوره

وحید۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۸:۲۶

سلام
باید منطقی باشیم

فقط به نیجریه باید فکر کرد

درزی۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۸:۲۴

خیلی دوست داشتم پرتغال هم میومد تو گروهمون چون بهرحال ما از گروه مون صعود نمیکردیم.. چه حالی میکردند مردم . مسی و رونالدو با ایران....

حسن۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۸:۱۷

بهتر بود بگیم پخش مستقیم فردوسی پور چون تصویر وصدای اونا فقط داشتیم

بهروز نعمتی مقدم۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۸:۱۳

حیف این پول که دادیم واسه پخش زنده این مراسم.اقایون مسئول شما که چنین چیزی رو پیش بینی میکردید چرا پول بیت المالو دور میریزید.من که نشستم از طریق ماهواره نگاه کردم اما بقیه ملت شریف ایران چی؟؟؟؟

هادي۱۳۹۲/۰۹/۱۶ ۰۸:۰۱

به مردم ايران فقط توهين ميشود و بس.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.