آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
2بازدید

سوال کنندگان ازسه وزیر انصراف دادند

عضو هیئت رییسه کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون گفت: مقرر بود وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون عمران حضور یافته و پاسخگوی سوالات تعدادی از نمایندگان مجلس باشند، که به علت انصراف نمایندگان سوال کننده، این موضوع از دستور کار کمیسیون خارج شد.

محمد فیروزی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس، گفت: در جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس که مقرر شده بود طرح یک‌فوریتی مدیریت و کاهش حوادث و سوانح رانندگی مورد بررسی قرار گیرد به دلیل آنکه دولت در یک ماه آینده در مورد این موضوع لایحه‌ای به مجلس ارائه خواهد کرد از دستور کاری جلسه خارج شد.

نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس شورای اسلامی، افزود: در ادامه جلسه امروز کمیسیون عمران، سید احسن علوی و مهرداد بائوج لاهوتی از طرف این کمیسیون، عضو کمیسیون تلفیق شدند.

عضو هیئت رییسه کمیسیون عمران مجلس، خاطر نشان کرد: قرار بود وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون عمران حضور یافته و پاسخگوی سوالات تعدادی از نمایندگان مجلس باشند، که به علت انصراف نمایندگان سوال کننده، این موضوع نیز از دستور کار کمیسیون خارج شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.