آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

روزنامه میرر اعلام کرد:

ایرانی‌ها از مسی عذرخواهی کردند

روزنامه انگلیسی میرر اعلام کرد کاربران اینترنتی در ایران اقدام به تشکیل گروهی کرده‌اند تا از این طریق از فوق‌ستاره آرژانتینی بارسلونا به خاطر مورد اهانت قرار گرفتن از سوی برخی کاربران ایرانی عذرخواهی کنند.

به گزارش تسنیم، روزنامه میرر چاپ لندن با انعکاس تلاش کاربرانی اینترنتی در ایران برای نشان دادن محبوبیت این ستاره آرژانتینی که چندی پیش صفحه‌ شخصی‌اش در یکی از شبکه‌های اجتماعی از سوی برخی کاربران ایرانی هدف انواع و اقسام جملات توهین آمیز قرار گرفت، نوشت: فوتبالدوستان ایرانی اقدام به تشکیل گروهی در یکی از شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند تا مراتب تاسف خود را از اهانت‌های اخیری که برخی از هموطنان‌شان به لیونل مسی کرده‌اند ابراز کنند.
 
ایرانی‌ها از مسی عذرخواهی کردند

در ادامه این خبر، میرر با اشاره به هجوم بیش از 30 هزار کاربر اینترنتی به صفحه شخصی لیونل مسی که در آن در پیام‌هایی اهانت‌آمیز و اکثراً به زبان فارسی خطاب به ستاره آرژانتینی بارسلونا نوشته شد، آمده است: ایرانی‌ها اکنون صفحه‌ای جدیدی با عنوان «مسی متاسفیم» در اینترنت ساخته‌‌اند که هدف از ایجاد آن محکوم کردن اقدام کسانی که برترین بازیکن 4 سال اخیر فوتبال دنیا را مورد اهانت قرار داده‌اند.
حمله کاربران ایرانی به صفحه شخصی لیونل مسی، کاپیتان تیمی که در جام جهانی 2014 باید برابر تیم ملی ایران قرار بگیرد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشته است هرچند که خود این بازیکن 26 ساله هنوز اظهارنظری در این خصوص نکرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.