آخرین خبرجنگ ایران بر شکست انتخاباتی ترامپ نقش داشت/ کنگره دموکرات هم مانع سیاست جنگی ترامپ علیه ایران نیست
1بازدید
۰

کریمیان:شرایط تراکتور مساعد نیست

هافبک تراکتورسازی می‌گوید که وضعیت کنونی این باشگاه به هیچ وجه مناسب نیست.

مهدی کریمیان در گفت‌وگو با تسنیم عنوان کرد: بعد از تساوی با ذوب آهن در دقیقه آخر ناکامی‌مان به نوعی آغاز شد و پس از آن هم مقابل سپاهان شکست خوردیم و برابر مس هم نتیجه‌ای بهتر از مساوی نگرفتیم.

وی افزود: این مسائل به لحاظ روحی - روانی کمی شرایط ما را به هم ریخته بود اما با برد در جام حذفی مقابل نفت مسجد سلیمان و پس از آن تمرینات خوبی که داشتیم شرایط‌مان بهتر  شده است. این مسائل باعث دوباره به بهبود وضعیت‌مان امیدوار باشیم.

بازیکن تراکتورسازی در خصوص حاشیه‌های اخیر، اولتیماتوم به جلالی و بیانیه این مربی تاکید کرد: بدون تعارف بگویم این وضعیت خوب نیست و شرایط‌مان خیلی مساعد نیست. تیمی هستیم که داعیه قهرمانی داریم و باید انتظارات را برآورده کنیم و این مشکلات می‌تواند برای ما دردسرساز شود. با این وجود صدرنشینی بین 6 تیم صدر جدول بارها دست به دست شده و با توجه به مسابقات پیش‌رو می توانیم باز هم به صدر برسیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.