آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
0بازدید

وظیفه ما دفاع از حقوق کارگران است

دبیرکل خانه کارگر از صدور بیانیه از سوی تشکل متبوعش درباره سبد کالا خبر داد.

به گزارش فارس؛علیرضا محجوب نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و دبیرکل خانه کارگر با اشاره به توزیع سبد کالایی، گفت: ما انتقادات خودمان را مطرح کردیم، البته قرار شد این موضوع همانطور که گفته شد اصلاح شده و سبد کالا به کارگران اختصاص یابد.
وی اضافه کرد: اگر بناست کارمندان با هر حقوقی سبد کالا دریافت کنند باید کارگران نیز با هر حقوقی دریافت کنند، اگر قرار است کارمندان با یک سقف حقوقی دریافت کنند، کارگران نیز باید اینگونه باشند.
 
دبیرکل خانه کارگر با بیان اینکه ما از دایره انصاف خارج نمی‌شویم، تصریح کرد: وظیفه ما حمایت از حقوق کارگران است و قرار نیست از حقوق آنها گذشت کنیم.
 
محجوب افزود: پس از اعلام آخرین نظر درباره سبد کالا خانه کار و کارگر بیانیه‌ای در این زمینه صادر خواهد کرد، این بیانیه تا آخر این هفته صادر خواهد شد. محتوای این بیانیه به آخرین مصوبات بستگی دارد اما اگر بنا باشد همین مسیر ادامه یابد انتقادات تندی خواهیم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.