آخرین خبردیدار وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان+عکس
1بازدید

سندروم «سکه» شایع‌ترین دلیل کمردرد

فوق تخصص جراحی ستون فقرات گفت: بیشترین علت مراجعه مردم به پزشکان ارتوپد، کمردرد است و شایع‌ترین دلیل کمردرد هم، سندروم سکه است.

به گزارش فارس، سید علیرضا بصام‌پور اظهار داشت: شایع‌ترین علت مراجعه مردم به پزشکان ارتوپد، کمردرد است.

فوق تخصص جراحی ستون فقرات گفت: وقتی فرد خم می‌شود تا بند کفش را ببندد یا چیزی را از روی زمین بردارد یک دفعه در مهره‌هایش صدایی می‌شنود و احساس می‌کند به علت خم شدن، دیسک کمرش بیرون زده است.

فلوشیپ آندوسکوپی و لیزر ستون فقرات تصریح کرد: در صورتی که گرفتگی کمر به واسطه اسپاسم عضله باشد، در اصل سندروم سکه رخ داده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش ادامه داد: این نوع گرفتگی کمر حتی به MRI و عکس نیز نیازی ندارد چرا که با یک دوره استراحت و مصرف داروهای مسکن تجویز شده توسط پزشک بعد از 4-3 روز خوب می‌شود.

بصام‌پور کمردردهای این‌چنینی را شایع و تکرار شدنی عنوان کرد و افزود: چون افراد ورزش نمی‌کنند بنابراین بدنشان آمادگی کافی را ندارد و در هنگام خم یا دولا شدن‌های ناگهانی دچار اسپاسم عضله کمری می‌شوند که در قدیم به آن سندروم سکه می‌گفتند چرا که در گذشته افراد هنگام خم شدن برای برداشتن سکه از روی زمین به این حالت دچار می‌شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

داريوش۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ۱۳:۰۲

براي درمان ديسك خفيف چه راه كاري را پيشنهاد مي كنيد؟آيا درمان قطعي وجود دارد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.