آخرین خبرکیهان: اظهارات ظریف، سیگنال ضعف به دشمن است
0بازدید

بروجردی با سیدحسن نصرالله دیدار کرد

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افشای شواهد ارتباط و حمایت مستقیم رژیم صهیونیستی از گروه‌های تروریستی تکفیری، رژیم اشغالگر قدس را عامل تهدید امنیت در تمام منطقه برشمرد.

علاءالدین بروجردی (رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس) در رأس هیئتی از نمایندگان مجلس در دیدار با سیدحسن نصرالله (دبیرکل حزب‌الله لبنان)، تحولات لبنان و منطقه را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار داد.

به گزارش ایسنا، بروجردی در این دیدار با محکوم کردن تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به خاک لبنان بر اهمیت حاکمیت و تمامیت ارزی این کشور تاکید کرد.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افشای شواهد ارتباط و حمایت مستقیم رژیم صهیونیستی از گروه‌های تروریستی تکفیری، رژیم اشغالگر قدس را عامل تهدید امنیت در تمام منطقه برشمرد.

وی تاکید کرد: ایران هرگز در ایستادگی در کنار مقاومت لحظه‌ای تردید و سستی نکرده و اقدامات تروریستی و توطئه‌های خارجی نتیجه‌ای جز تقویت عزم و اراده پویندگان مسیر عدالت و مقاومت در برابر رژیم نامشروع صهیونیستی نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، در این دیدار سیدحسن نصرالله نیز عملیات تروریستی اخیر در مقابل رایزنی فرهنگی ایران را که به شهادت 11 نفر از مردم بی‌گناه لبنان و مجروح شدن کسبه، رهگذران و تعدادی از کودکان دارالایتام منجر شد، نشانه عجز و ناتوانی دشمنان مقاومت توصیف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.