آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۲۹

سوءمدیریت در فدراسیون فوتبال همچنان ادامه دارد

سیاه چاله فضایی فدراسیون فوتبال همچنان منابع مالی را می‌بلعد

«مشکلات مالی هم‌چنان پابرجاست. اسپانسر پولی را که داده بود را خوردیم و تمام شد» این حرف‌ها در حالی از سوی کفاشیان مطرح می‌شود که کمتر از یک ماه از دریافت هفتاد درصد مبلغ قرارداد اسپانسر تیم ملی می‌گذرد و هنوز معلوم نیست که پنج میلیارد در چند هفته برای چه مسائلی خرج شده‌اند؟

سیاه چاله فضایی فدراسیون فوتبال همچنان منابع مالی را می‌بلعدشاید اگر علی کفاشیان در سال‌های اخیر در یک جای مناسب قرار گرفته باشد، همین جایی است که امروز در آن حضور داشت. پشت صحنه سریال طنز پایتخت3 که گویا نظر مثبت کارگردان آن را هم جلب کرده و از استعداد بازیگری علی کفاشیان صحبت کرده است.

به گزارش تابناک، علی کفاشیان که قرار است شرایط حضور هرچه بهتر تیم ملی فوتبال ایران را در جام جانی فراهم آورد و البته تا کنون چندان در این امر موفق نبوده و پیش از این اردوهای تیم ملی مکرراً لغو شده و فرصت بازی‌های تدارکاتی یکی بعد از دیگری از دست رفته است امروز برای ایفای نقشی کوتاه به پشت صحنه سریال طنز پایتخت 3 رفت. جایی که گویا فضای طنز پشت صحنه سریال حسابی با روحیات او سازگار بود و موجب هم‌افزایی شد و کفاشیان مدام حرف‌های جذاب زد. 

« ای کاش سازمان محیط زیست یک "یوزپلنگ" به مراسم می‌آورد تا همه با این حیوان زیبا آشنا شوند.»، « خیلی خوب می‌شد که یوزپلنگ می‌آمد و همه آن را می‌دیدند. اگر هم کسی را می‌خورد به ما چه.»، « ما تنها کاری که انجام می‌دهیم این است که تصویر یوزپلنگ که روی پیراهن نقش بسته است را پررنگ‌تر می‌کنیم تا خشن‌تر شود و حریفان بترسند!» « مشکلات مالی هم‌چنان پابرجاست. اسپانسر پولی را که داده بود را خوردیم و تمام شد.»

این‌ها بخش‌هایی از حرف‌های شوخی و جدی کفاشیان بود که مثل همیشه با خنده و بی‌خیالی تمام بیان شد. اما آنچه در میان حرف‌های او بیشتر به تیتر خبرگزاری‌ها بدل شد همان حرفی بود که در خصوص  مسائل مالی بیان کرد. اینکه پول اسپانسر تیم ملی را «خورده‌اند» و به دنبال منابع مالی هستند و اینکه تیم ملی نیاز به تدارکات خوب دارد و اگر پول برسد سه اردو برگزار خواهند کرد تا تیم ملی به آمادگی برسد.

این حرف‌ها در حالی بیان می‌شود که هنوز یک ماه هم از رونمایی از اسپانسر تیم ملی فوتبال نمی‌گذرد و با گذشت کمتر از یک ماه از عقد قرارداد اسپانسر با تیم ملی و واریز بیش از هفتاد درصد مبلغ قرارداد اسپانسر به حساب تیم ملی باز هم شاهد بیان مشکلات مالی فدراسیون فوتبال هستیم و هنوز هم رئیس خنده‌روی تیم ملی فوتبال از مشکلات و معضلات مالی سخن به میان می‌آورد.

بدهی‌های بالای مالی فدراسیون و عدم شفافیت مالی این فدراسیون موجب شده تا بعد از دریافت چک نخست اسپانسر که بیش از هفتاد درصد مبلغ قرارداد را شامل می‌شد این شائبه ایجاد شود که فدراسیون با خیال راحت به پرداخت بدهی‌های قدیمی خود روی آورده و امکان دارد همه این مبلغ قرارداد  برای آماده‌سازی تیم ملی هزینه نشود.

حالا به یک ماه نرسیده و تنها با برگزاری یک اردوی نصفه و نیمه در تهران گویا کفگیر فدراسیون فوتبال به ته‌دیگ خورده و پنج‌میلیاردی که اسپانسر در اختیار فدراسیون قرار داده بود به پایان رسیده است. بی‌شک برگزاری اردوی هفته گذشته تهران و بازی با تیم فوتبال گینه پنج‌میلیارد خرج روی دست فدراسیون فوتبال نگذاشته است و حالا باید دید فدراسیون فوتبال چه کرده که پول اسپانسر تمام شده یا به قول رئیس فدراسیون «خورده شده» و باید به فکر منابع مالی جدید باشند. 

به نظر می‌رسد که همچنان آماده‌سازی تیم ملی اولویت دسته چندم فدراسیون فوتبال است و این غیر‌شفاف بودن رویه‌ها در فدراسیون فوتبال موجب شده تا در کمتر از یک ماه بعد از عقد قرارداد با اسپانسر پول آن «خورده» شود و حالا پولی که قرار بود خرج آماده‌سازی تیم ملی برای جام‌جهانی شود خرج مسائل دیگر شده و رئیس فدراسیون فوتبال بازی‌های تدارکاتی و اردوهای آماده‌سازی را منوط به جذب منابع جدید مالی بداند. فدراسیون فوتبال نه چاله که یک چاه است که هرچه در آن بریزیم تمامی ندارد و منابع مالی یکی پس از دیگری در آن بلعیده می‌شود.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۲ ۰۵:۰۴

من به عنوان یک ایرانی .به اندازه یک ریال هم راضی نیستم پول خرج این تیم های بی عرضه بشه .روز قیامت رو در نظر داشته باشید اقایون مسلمان
محمد .شهر لس انجلس

سید۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۵:۵۰

شما را به خدا اینقدر سرمایه این مملکت را خرج این فوتبال نکنید!اگر ما ده درصد هزینه هایی رو که برای فوتبال انجام میدیم رو برای بقیه ورزش ها انجام بدیم می تونیم تو المپیک جزو 5کشور برتر دنیا باشیم

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۷:۵۴

اين آدم كثيف همه مردم ايران را فيلم كرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا عوضش نمي كنند خود بسي جاي سئوال بسيار دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۰:۰۳

ملت راضی به هزینه برای فوتبال فاسد نیست .
خدایا داد ما بستان

آرش۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۱۶:۲۵

وقتی بازرسی و نظارتی نباشه و همه ی فوتباله یه کشور عین ارث پدری بقول فردوسی پور جزیره جزیره بشه و بین آقایون کفاشیان و نبی و ترابیان و تاج و... تقسیم بشه طبیعتآ چنین چاههایی هم وسط اون جزیره ها بوجود میاد!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۱۵:۵۰

حالا فهمیدم چرا ایشون اینقدر خندان هستند.
باید ریشم را از ته بزنم.

آرش۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۱۴:۰۴

وقتی بازرسی و نظارتی نباشه و همه ی فوتباله یه کشور عین ارث پدری بقول فردوسی پور جزیره جزیره بشه و بین آقایون کفاشیان و نبی و ترابیان و تاج و... تقسیم بشه طبیعتآ چنین چاههایی هم وسط اون جزیره ها بوجود میاد!

امیر۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۱۲:۱۱

اگه ما تو این مملکت فوتبال نخواهیم کیو باید ببینیم.لعنت به فوتبال....

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۱۱:۴۵

اي نآقاي كفاشيان واقعاً شعور مردم رو به بازي گرفته. كاش وزير ورزش فكري به حال اين فدراسيون مي كرد كه مايه ي خنده ي ديگران و زنگ تفريح جام جهاني نشويم!

شیرازی۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۹:۵۸

"خورده"نشده "برده" شده آخه 5میلیاردو که نمیشه ظرف یک ماه خورد ولی میشه یک شبه برد

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۹:۵۴

این کفاشیان با اون خنده های الکیش حرص آدمو در میاره ! یکی نیس چارتا لیچار بارش کنه ؟!!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۹:۴۳

فقط حضور انسانهایی مثل دادکان میتونه ما رو از این منجلاب فوتبال بکشه بیرون،زنده باد دادکان.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۹:۲۳

دکانی شده این فوتبال...

سام۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۹:۱۲

نتنها فدراسیون به این درد مبتلاست که تقریبا همه جا همین مشکل مالی هست. دستگاههای نظارت سازمان بازرسی کجاهستن چرا هیشکی جوابگو نیست تواین مملکت سازمان و موسسه های حسابرسی چکارمیکنن که اینقدر ادارات وسازمانها مخارج دارن.گزارششون کجا میره کجا بازتاب و بازخورد داره؟

hichkas۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۸:۲۷

من كه ميگم از ديگرون ياد گرفته، منظورمو ميفهمي كه چي مي خوام بگم...

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۸:۲۶

اين سياه‌چال از بانک مرکزي حقوق مي‌گيرد پس بيرونش کنيد تا يکي ديگر لااقل آنجا مشغول باشد و بيکار نماند.

علی۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۷:۳۵

سفره ای پهن است..... بشتابید

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۱:۵۷

وقتی پول مملکت بی حساب در فئتبال هزینه می شود توقع ها هر روز بالاتر می رود و افرادی دراین میان میلیاردها پول مردم را به جیب می زنند

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۹ ۰۰:۵۲

کفاشیان به یه جایی وصله داداش در واقع اون جلو پرده است که ما فقط اون رو می بینیم...

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۳:۵۳

عنوان "سياه چاله"براى فوتبالمان بهترين عبارت است كه دور از ذهن بوده.

دکتر تقی زاده۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۳:۴۱

از کفاشیان متنفرم.مظهر بی خیالی-ماست مالی توهین به شعور هزاران گرسنه بی پناه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۳:۰۴

تا وقتی که این آقا در راس فدراسیون فوتبال باشد آش همین آش است و کاسه همین کاسه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۲:۵۵

چه کسانی پشت کفاشیان ، یا همدست او هستند که دولت یا قوه قضائیه به سراغش نمی روند؟ به ریش همه میخنده و جلوی چشم همه مروج فساد در فوتبال است ، اما کو یک مرد که بگوید چرا؟

جاوید۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۲:۳۸

هیچکس در توانایی ایشان در بازیگری تردید ندارد ، بعلاوه بی خیال بودن به نظر مردم و مسئولین !

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۲:۲۸

تابناک سعی نکن مثه سایت های کوچیک با اگر و شاید و اما مطلب بذاری! بهتر بود اول بررسی میکردید این پول دقیقا چجوری خرج شده بعد دست به کیبورد میشدید!
من این چیزی را که نوشتید خوندم.هیچی به من اضافه نکرد نه خبری گرفتم نه تحلیل نه چیز دیگه یه مشت این غر و لوندایی بود که هر کسی بلده بگه.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۲:۱۸

تا کی بی کفایتی این آقا باید تحمل شود؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۲:۱۷

تا کی بی کفایتی این باید تحمل شود؟

محمود۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۲:۰۲

تابناک یه گزارشم واسه والیبال برو اخر سرمربی چی شد؟ دیگه پخش HD بازی ها چی شد ؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۲۲:۰۲

..."پولی که دادند را خوردیم"...
اقا قبلا محافظه کارانه تر صحبت نمیکردیم!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.