آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
2بازدید
۶۸

کیوسک بین‌المللی «تابناک»

باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!

ادعای ارتباط یک ایرانی با موضوع ناپدید شدن هواپیمای مالزیایی، ادامه ادعاهای رژیم اسرائیل علیه ایران، حاشیه‌‌های پدید آمده در پی سفر کاترین اشتون به ایران، مذاکرات روسیه و ایران برای ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای جدید و ادعاهای ضدایرانی اتحادیه عرب، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!
باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!
ادعای ارتباط یک ایرانی با موضوع ناپدید شدن هواپیمای مالزیایی، ادامه ادعاهای رژیم اسرائیل علیه ایران، حاشیه‌‌های پدید آمده در پی سفر کاترین اشتون به ایران، مذاکرات روسیه و ایران برای ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای جدید و ادعاهای ضدایرانی اتحادیه عرب، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، ادعای یک روزنامه انگلیسی درباره ارتباط یک ایرانی با هواپیمای ناپدید شده خطوط هوایی مالزی، موضوعی است که از شب گذشته تاکنون در شماری از مطبوعات جهانی بازنشر شده و مورد توجه قرار گرفته است.

باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!

روزنامه «جروزالم پست» از جمله مطبوعاتی است که ادعای روزنامه «فایننشال تایمز» را بازنشر کرده و می‌نویسد، بلیت‌های دو تن از مسافران این پرواز‌ ـ که گفته می‌شد با پاسپورت‌های جعلی و دزدیده شده سفر می‌کردند‌ ـ توسط یک ایرانی برای آن‌ها خریداری شده است.

به نوشته این روزنامه، این بلیت‌ها از سوی یک تاجر ایرانی به نام «علی» خریداری شده و وی گفته آن‌ها را برای دو تن از دوستان خود خریده است. به گفته مقامات شرکت هواپیمایی مالزی، علی در آغاز می‌خواسته بلیت‌هایی برای دو پرواز جدا‌ برای این دو تن بخرد، اما به دلیل‌ تأیید نشدن نهایی، خرید با موفقیت انجام نمی‌شود. بار دوم، دو بلیت برای هر دوی آن‌ها در پروازی که اکنون به یک معمای جهانی تبدیل شده، خریداری کرده است.

باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!

اما ادعاهای رژیم اسرائیل درباره ایران، امروز نیز بخشی از مطالب مربوط به ایران را در میان مطبوعات بین‌المللی از آن خود کرده است. به نوشته «آسوشیتدپرس»، رژیم اسرائیل روز گذشته موشک‌هایی که گفته می‌شود از سوی ایران به مقصد غزه فرستاده می‌شده و توسط ارتش این رژیم توقیف شده را به نمایش گذاشته است.

به نوشته این خبرگزاری، در مراسم به نمایش گذاشتن این موشک‌ها، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل جامعه جهانی را متهم کرده که «حمایت ایران از گروه‌های شبه‌نظامی» را نادیده گرفته و قربانی ادبیات آشتی‌جویانه دولت جدید ایران شده است.

باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!

جنجال‌های به راه افتاده در پی سفر کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران، موضوع دیگری است که امروز برخی از مطبوعات و رسانه‌ها به آن پرداخته اند. در این زمینه، ‌«رویترز» موضوع هشدار ایران به سفارت اتریش به واسطه دیدار اشتون با برخی‌ شخصیت‌ها را مورد توجه قرار داده است.

این خبرگزاری می‌نویسد، پس از آنکه سفارت اتریش میزبانی دیدار اشتون با برخی فعالان حقوق بشری ایرانی را بر عهده گرفت، دولت ایران نسبت به این امر به سفارت مذکور تذکر داده است. در بیانیه وزارت خارجه ایران در این زمینه آمده است: «این گونه اقدامات، به افزایش بدبینی میان مردم ما و غرب منجر شده و به روابط میان ایران و اروپا کمکی نمی‌کند».

باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!

در میان دیگر مطالب، خبرگزاری فرانسه از مذاکرات مقامات روس با ایران بر سر ساخت یک تأسیسات هسته‌ای جدید خبر داده است. به نوشته این خبرگزاری، یکی از مقامات شرکت هسته‌ای دولتی روسیه امروز (سه‌شنبه) به ایران سفر می‌کند تا درباره ساخت دومین نیروگاه هسته‌ای روسی در ایران ‌مذاکره کند.

بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران ضمن تأیید این موضوع، گفته این مقام روس، نیکلای اسپاسکی، معاون مدیرکل شرکت «روس اتم» است. به گفته کمالوندی، برنامه ایران، ساخت چهار نیروگاه اتمی در بوشهر است؛ با این حال، باید دید که پیشرفت مذاکرات به چه صورتی خواهد بود.


باز شدن پای ایران به موضوع هواپیمای ناپدید شده مالزیایی!

در پایان سایت خبری اماراتی «زاویه» از جدیدترین موضع‌گیری ضد ایرانی اتحادیه عرب خبر داده است. به نوشته این سایت، شورای وزرای اتحادیه عرب، بر «حق حاکمیت مطلق» امارات بر سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی تأکید و از تلاش‌های امارات برای کسب حاکمیت بر این جزایر حمایت کرده است.

در بیانیه پایانی نشست این شورا، کشورهای عضو آنچه را «ادامه اشغال سه جزیره از سوی ایران، نقض حاکمیت امارات و بر هم زدن امنیت و ثبات منطقه ای و جهانی» خوانده اند، محکوم کرده‌اند. این شورا همچنین اقدام ایران در برگزاری رزمایش‌هایی در این منطقه را محکوم نموده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ابوالفضل۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۵:۳۲

قضیه بو داره به نظر من یک فعالیت تروریستی درجریانه و مسبب آن هم خود رژیم صهیونیستیه و میخواد با این ادعا فضای جهانی رو بر علیه ایران متشنج بکنه و با انجام یک فعالیت تروریستی مانند سپتامبر 2001 دیگه دست اتهام به سمت ایران باشه و باز جنگ طلبی و همراه کردن تمام جهان با خودش باشه

علی۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۴:۰۸

افرین به اسراییل که با نظریه هاش مرغ پخته رو به خنده در میاره

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۳:۰۶

اگه ايران را به اين قضيه ربط داده باشند مطمئنا توطئه اي در كار است و بايد سر نوشت هواپما را از آمريكا ورژيم صهيونيستي سراغ گرفت.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۵۹

واقعا ایرانی بودند ولی تروریست نبودند و می خواستند قاچاقی به اروپا برند بنده خداها خیلی جوان بودند و عکس ها و اسامی این دونفر هم منتشر شده.

رضا۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۵۷

عجب پرو هستند مرک بر اسرائیل

hamid۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۳۵

Ba Salam
Hatman bedanid ke daste khode Israel darkar ast

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۲۴

دوباره معلوم نیست چه غلطی میخواهند بکنند و ذهن مردم را به این هواپیما مشغول کرده اند

مصطفی۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۱۳

جمعا 3 ایرانی !!!!!!!!!!!!!!!! ارتباط یک ایرانی به عنوان واسطه خرید بلیط کم بود حالا میگن اون دو نفر (که با پاسپورت دزدی سوار شدن) هم ایرانی بودن!!! اوضاع خرابه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۱۲

کار کیه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۰۶

پاسپورت ار صادر شده مالزي است بايد مالزي پيام سرقت روي سيستم آن لاين درج ميكرد.

اگر پاسپورت غير مالزي است و دزدي بوده چگونه ويزا روي آن صادر شده.

يعني سيستم امنيتي مالزي اين قدر هيچ است كه ميشود با پاسپورت دست ساخته هم بليط گرفت و سوار هواپيما شد؟ فكر نميكنند اين بهانه ها باعث بي ابروئي خودشان ميشود. با اين كنترل هاي جالب ممكن است فردا بگويند ببخشيد هواپيما اصلا پرواز نكرده و در فرودگاه است.!!!!!!!!!!!

سارا۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۰۵

کار ما که نبوده ولی خدا کنه پیدا شن یا لااقل معلوم شه چی شدن بیچاره ها نکنه مثه لاست شدن؟جدیا این از دیروز افتاده تو کله من ...

مهران۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۲:۰۰

البته نگفتن که کار این دو نفر بوده که هواپبما گم شده و امروز علام کردن که به احتمال خیلی زیاد این دو نفر میخواستن با پرواز بعدی به صورت غیر قانونی به خاک اروپا وارد بشن . حتی تو به جا حوندم که مادر یکی از این دو نفر ایرانی تو آلمانه و گفته که میدونسته پسرش پاس غیر قانونی داره و منتظرش بوده که بیاد. اما تو این شرایط که هیچ خبر یا نشونه ای ندارن, رو این موضوع دو نفر خیلی مانور خبری دارن میدن.

رویا۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۵۸

مورچه چیهکه کله پاچه اش باشه ؟امارات خودش مال ایرانه اون وقت ادعای مالکیت سه جزیره را میکنه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۵۸

ردپای ما رو تو مریخ ندیدن؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۵۶

حدس میزدم از این موضوع دشمنان سوئ استفاده میکنند.....چه باید کرد ؟دشمن همینه

ابو بشرا۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۵۰

بیچاره نه تایابوی وراج که شبها از ترس تا صبح پلک نمیزنه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۵۰

غلط اضافی کردن......

حمید۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۴۶

درمان اسرائیل فقط یه شهابه و یه اژدر.اونوقت دنیا از دستش راحت میشه

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۳۲

روسيه همان اولي را كه ساخته بعد از 35 سال راه اندازي كند بعدي پيشكش

دکتر عوض زاده۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۳۰

سیاست را با سیاست می برند ، الماس را با الماس ، با سیاست برخورد نمایم .

Crystal۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۲۹

حتی اگه مریخ ناپدید شه اسرائیل اعلام میکنه که کار ایران بوده !

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۲۸

یک مگس در اقیانوس آرام ساقط شد .
به گفته یک منبع ناشناس در روزنامه «جروزالم پست» از جمله مطبوعاتی است که ادعای روزنامه «فایننشال تایمز» را بازنشر کرده و می نویسد این مگس از سوی یک گردشگر ایرانی به نام «علی» به پرواز درآمده است

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۲۱

کجای کاری آمو!!
ایران حتی در انقراض نسل دایناسورها هم دست داشته

irani۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۱۸

چی‌ میخوان از جون ما؟؟؟هر روز یک بساطی درست می‌کنن!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۱۸

یک فرضیه برای هواپیمای گم شده: به نظر من هواپیما به اشتباه توسط پدافند دفاعی مستقر در محل منهدم شده و بقایای آن برای جلوگیری از تبعات و رسوایی جمع آوری و معدوم شده است باید دید ناوگان کدام کشور در محل ناپدید شدن هواپیما مستقر بوده که انگشت اتهام بیشتر به سمت آمریکا و چین نشانه می رود از آنجا که اگر شلیک موشک توسط چین انجام می شد آمریکا با دارا بودن سیستمهای راداری پیشرفته قادر به رصد کردن آن بود به نظر من در این ماجرا بیشتر ناوگان نروی دریایی آمریکا که در محل مستقر است متهم می باشد ضمن اینکه در کارنامه این کشور قبلا نیز حمله به هواپیمای مسافربری وجود دارد

سالاری۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۱۱

با اینا باید به زبان خودشون حرف زد

مجید۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۱:۰۰

اول اینکه موضوع از همون اول مشکوک بود. دوم اینکه به نظرم این یه بازی خبری است برای تحت الشعاع قرار دادن دور بعدی مذاکرات ایران. سوم اینکه پنج نفر از هواپیما پیاده شدند تحقیق در مورد این افراد می تونه مسئله رو به گمانم بیشتر از تحقیق روی اون دو فرد مشکوک روشن کنه. اگر این ها یهودی باشند... دیگه بدتر!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۵۴

تابی جون الان توی کنفرانس خبری، پلیس مالزی گفت که یکی از این دو نفر، خودش رو یک ایرانی 19 ساله با نام "پوریا نور محمد مهرداد" معرفی کرده که بعد از بررسی سوابقش متوجه شدن که اون به احتمال زیاد هیچ ربطی به گروه های تروریستی نداره و فقط می خواسته به آلمان مهاجرت کنه.
در مورد نفر دوم هنوز به نتیجه ای نرسیدن.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۴۶

اینها همان ایرانیهایی هستند که از ایران فرار میکنند و همین کشورهای غربی به آنها اقامت میدهند و در فرصت مناسب از آنها بهره برداری میکنند. نمونه اش همین آقای خاوری است که ثروت ملت را دزدیده و تحت حمایت غرب براحتی زندگی میکند و به ریش ما میخندد. ایران باید از افشا شدن ابعاد پنهان این موضوع هواپیما استقبال کند.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۳۷

بگذارید جهان توان جمهوری اسلامی ایران را درک کند ما باید در تمام نقاط دنیا حضور داشته باشیم و با جهان حضور ما در جهان بپذیرد آن وقت است که ماه نور فشاند و سگ عو عو کند.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۳۶

همش ضد ایران، ضد ایران
عجب گیری کردیما

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۳۱

ایران قدرت اول جهان.

حمید۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۲۸

همه می دانیم موفقیت ایران یعنی زیر سوال رفتن رژیم اسراییل و انزوای آن در دنیا ، پس اینگونه جو سازی ها از سوی کسانی که این کشور و سرزمین را دوست ندارند بسیار طبیعی است .
از همه دولت مردان و ایرانیان عزیز خواهش می کنم بسیار هشیار باشند و اتحاد و یک رنگی را فراموش نکنند و بجای جنگ حزبی و گروهی چپ و راست به تقویت بنیادی کشور چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ دیپلماسی بپردازند زیرا فقط اینگونه می توانیم زندگی سراسر موفق و کشور پویایی داشته باشیم .

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۲۱

نمی دونم چرا هر جا از مسافر قاچاق و پناهندگی هست نام یه ایرانی میاد وسط

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۱۳

تابناک این خبر از کجا اوردی اصلا هیچ کشوری انگشت اتهام به کشورمون نکرده عججججججججججججججب

محمد۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۱۰

حتما پیدا نشدن هولپیما به این بزرگی تو 3 روز هم مقصرش ایران هست

مهدی۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۰۳

کافر همه را به خویش خود پندارد.حالا این جای خودش ولی حکام اعراب بفهمند سر خودتون رو واسه جزیره های ایران به در نیارن این جزایر واسه ایران بوده و خواهد بود

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۰۳

حالا که توی مذاکرات هسته ای داریم پیروز می شیم , دارن توطئه چینی می کنن . اینا فقط هیاهوی تبلیغاتی اسرائیل نامرده

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۰۱

به اونها چه ربطی داره ایرانی ها پاسپورت دزدی داشته اند ؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۱۰:۰۰

az irno iani vahshat daran vali ma be iraneman mibalim

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۵۵

Mage har kas esmesh Ali bud, iranie?

هاجر۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۵۱

اسرائیل عادتشه همه گرفتاری ها رو میندازه گردن ما مطمئنم که کارآمریکا وخود بی شرف اسرائیله!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۵۰

اینا هم فکر میکنند فقط نام علی در ایران وجود داره که خیلی راحت میگن برای ایرانن ، اون اسرائیل آشغال ، فیلم ساخته برای اسکار ، هر بار یک سری موشک و بمب کنار دریا جمع میکنه و میگه برای ایرانه . ی

روح الله۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۱۸

قابل توجه کسانی که فکر میکنن موضوع هسته ای تنها مشکل ایران با اروپا هستش،

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۱۶

مرگ بر اتحادیه اعرب

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۱۲

این کشورهای عربی خیلی پرو شدند فکر می کنند که ما می زاریم خون شهدا هدر بره اگه نگاه چپ به خاک ایران بکنید به امید خدا حالتون می گیم باکسی شوخی نداریم .

علی اکبر نعل چین۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۰۷

امارات هم واسه ما آدم شده

ايراني وطن دوست۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۹:۰۴

ما ايراني ها از نسل همونايي هستيم كه مرد و مردونه در برابر دشمن ايستادند ما جوانمردانه از جنگ دوري مي كنيم ولي اگر بر ما تحميل شود مردتر و جوانمردانه تر مي جنگيم نه تروريستيم نه حامي اونا. اين ننگها به ما نمي چسبه.

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۸:۵۷

گرگي درسربالايي دركنارچشمه اي ايستاده بود وهرازچندگاهي روبه گوسفندي (كه درحال شرب آب درسرپاييني چشمه بود)ميكردو ميگفت آب رو گل آلود نكن و گوسفندبي توجه به حرفهاي گرگ چيزي نميگفت وبه آب خوردن ادامه ميدادآخر سرازغرلندتحكم آميزگرگ خسته شدوروبه گرگ كرد وگفت آخرگرگ چرازورميگي آب كه ازسربالايي بطرف من كه درسرپاييني قرار دارم مي ريزداگركسي هم آب گل آلودميكنه توهستي چون تودرسربالايي چشمه ايستاده اي آب كه به سر بالايي درحركت نيست چرا زورميگويي ؟به يكباره بگو بيا بخورمت چراآب رابهانه ميكني .حال حكايت ايران هست هراتفاقي دردنيا ميفته خناسان دنيا آن اتفاق را به ايران نسبت ميدهندبعدمشخص ميشودكه كارخودشان بود.لذاماايرانيان گوشمان ازاين مهملات واراجيف پراست وتوجهي به چرنديات آنهانميكنيم ودنيا نيز به مزخرفات وتهمت هاي نخ نماي اينها ديگرآشنا هستندفقط ازخداميخواهم اينهاراهدايت كند واگرهدايت نشدند ذليل ومضمحلشان كند تابشريت ازشرآنهاراحت شودانشالله

علی۱۳۹۲/۱۲/۲۰ ۰۸:۵۳

چطور جامعه بین الملل نباید درمان تروریستهای سوریه توسط اسرائیل،حمله جنگنده های اسرائیل به مواضع سوریه وحزب الله در حمایت تروریستها محکوم کند ولی تعدادی اسلحه که در هر بازاری میتوان تهیه کرد ودر کشتی گذاشت وبعد آن را گرفت را باید جامعه جهانی محکوم کند!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.