آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
1بازدید
۰

سخنگوی وزارت کشور خبر داد:

تلاش ریش سفیدان برای آزادی مرزبانان

سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و وزارت خارجه پیگیری‌های خود را برای آزادی مرزبانان ایرانی انجام می‌دهند، گفت: مسئولان محلی، بزرگان و ریش‌سفیدان محل نیز تمام تلاش خود را معطوف این قضیه کرده‌اند.

به گزارش مهر، حسینعلی امیری قائم مقام و سخنگوی وزارت کشور، درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای آزادی مرزبانان ایرانی گروگان گرفته شده توسط گروهک تروریستی جیش العدل، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و وزارت خارجه و همچنین تمام دستگاه‌های ذیربط، پیگیری‌های خود را برای آزادی این عزیزان انجام می‌دهند.

سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه  برای آزادی مرزبانان، زمان مشخصی را اعلام نمی‌کنیم، تصریح کرد: مسئولان محلی، بزرگان و ریش‌سفیدان محل نیز تمام تلاش خود را معطوف این قضیه کرده‌اند.

قائم مقام وزیر کشور، خاطرنشان کرد: امیدواریم با تلاش‌های صورت‌گرفته، به زودی شاهد آزادی مرزبانان باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.