آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۰

ایران انفجارهای تروریستی بغداد را محکوم کرد

ایران انفجارهای تروریستی بغداد را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان انفجارهای تروریستی بغداد را که منجر به کشته و زخمی شدن جمع زیادی از شهروندان بیگناه این کشور شد، به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان انفجارهای تروریستی بغداد را که منجر به کشته و زخمی شدن جمع زیادی از شهروندان بیگناه این کشور شد، به شدت محکوم کرد.

افخم با تاکید بر ضرورت حمایت عملی و قاطع جامعه جهانی از دولت و ملت عراق در مبارزه علیه تروریسم اظهار داشت: تروریست‌ها با استفاده از شرایط منطقه‌ای و همچنین با سوء استفاده از عملکرد و مواضع دوگانه برخی کشورها در قبال پدیده تروریسم و افراط گرایی دامنه اقدامات غیر انسانی خود در عراق را گسترش داده‌اند و درصدد هستند روند انتخابات آتی پارلمان عراق را مختل کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ابراز امیدواری کرد مسیر ثبات، استقرار امنیت و توسعه آبادانی کشور عراق با استحکام و انسجام ملی بدون هرگونه خللی تداوم یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.