آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

انتقاد آیت‌الله جوادی‌آملی از وجود ربا در بانکها

یکی از مراجع بزرگوار تقلید، با انتقاد از وضعیت سیستم بانکداری گفت: متاسفانه بانک‌ها گرفتار ربا هستند و مضاربه در کار نبوده و همه به دنبال این هستند که سود علی‌الحساب بگیرند.

یکی از مراجع بزرگوار تقلید، با انتقاد از وضعیت سیستم بانکداری گفت: متاسفانه بانک‌ها گرفتار ربا هستند و مضاربه در کار نبوده و همه به دنبال این هستند که سود علی‌الحساب بگیرند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، ‌آیت‌الله جوادی آملی ظهر امروز در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور در سخنانی با اشاره به وضعیت کشور اظهار کرد: در حال حاضر ما دارای حدود درصد بالایی از منابع دنیا هستیم و نباید در چنین جامعه‌ای بیکاری وجود داشته باشیم.

وی با انتقاد از واردات برخی از کالاها که تهیه و تامین آنها دشوار نیست تاکید کرد: زمانی گفتند که جشن خودکفایی تولید گندم برگزار شده و همه خوشحال شدند اما بعد از چند وقت اعلام کردند که چند میلیون تن گندم وارد کشور شده است و علت واردات گندم نیز گران شدن علوفه و استفاده از گندم به جای خوراک دام بود.

استاد حوزه علمیه قم با انتقاد از وضعیت سیستم بانکداری گفت: متاسفانه بانک‌ها گرفتار ربا هستند و مضاربه در کار نبوده و همه به دنبال این هستند که سود علی‌الحساب بگیرند.

وی با اشاره به اینکه نباید چنین وضعیتی در بانک‌ها حاکم باشد گفت: بانک برای ربا نیست بلکه برای محافظت از سرمایه است و خداوند گفته است که بساط ربوی را بر هم می‌زند.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به این پرسش که هیزم جهنم از کجا تامین می‌شود گفت: هیزم جهنم از عوامل اختلاس سه هزار میلیاردی است تامین می‌شود و اینها خاکستر نمی‌شود و همواره می‌سوزد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.