آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
1بازدید
۰

واکنش به بازدید نکردن روحانی از آرامگاه آتاترک

برخی از رسانه‌های ترکیه سعی کردند که بازدید نکردن روحانی از آرامگاه آتاترک در سفرش به آنکارا را برجسته کنند اما احمد سور، مسوول مطبوعاتی ریاست جمهوری ترکیه به این رسانه‌ها گفت که در پروتکل امضا شده میان ایران و ترکیه درباره سفر رییسان‌جمهور به دو کشور، بازدید از آرامگاه آتاترک گنجانده نشده است.

بازدید نکردن حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران از آرامگاه آتاترک مورد توجه برخی رسانه‌های ترکیه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، برخی از رسانه‌های ترکیه سعی کردند که بازدید نکردن روحانی از آرامگاه آتاترک در سفرش به آنکارا را برجسته کنند اما احمد سور، مسوول مطبوعاتی ریاست جمهوری ترکیه به این رسانه‌ها گفت که در پروتکل امضا شده میان ایران و ترکیه درباره سفر رییسان‌جمهور به دو کشور، بازدید از آرامگاه آتاترک گنجانده نشده است.

او ادامه داد: هاشمی رفسنجانی، رییس‌جمهور پیشین ایران در سال 1996 در سفر به ترکیه از آرامگاه آتاترک بازدیدی نکرده و این مساله طبیعی است.

حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران در راس هیاتی بلند پایه در سفری دو روزه صبح امروز وارد آنکارا شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.