آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
3بازدید

پایان تحقیق و تفحص از بنیاد شهید

گزارش نهایی هیئت تحقیق و تفحص به‌ زودی در صحن مجلس قرائت می‌شود و اقدامات لازم در این راستا صورت می‌گیرد.

رییس هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی در بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: تحقیق و تفحص به پایان رسیده و گزارش نهایی آن به زودی در صحن مجلس قرائت می‌شود.

به گزارش ایلنا، امیر خجسته ضمن تقدیر و تشکر از مسوولان قدیم و جدید بنیاد گفت: از آنجایی‌ که ریاست قبلی بنیاد شهید و امور ایثارگران به پیشنهادات و هشدارهای مجلس توجهی نکرد، نهایتاً هیئت تحقیق و تفحص به نیت اصلاح امور در سال گذشته تشکیل و فعالیت خود را در 6 ماه دوم سال آغاز کرد که خوشبختانه در بدو انتصاب حجت‌الاسلام شهیدی به ریاست بنیاد شاهد رویکرد مثبت ایشان و استقبال از اجرای قانون بودیم.

وی ضمن بیان این مطلب که هیئت تحقیق و تفحص متشکل از 26 تیم بوده و فعالیت آنان تا امروز ادامه داشته است، افزود: امیدواریم پیشنهادات و نتایج بررسی‌های صورت گرفته در حکم نقشه راهی برای آینده بنیاد به کار گرفته شود.

خجسته گفت: خواسته ما این است درعین‌ حال که آرامش در بنیاد شهید و امور ایثارگران حفظ شود قوانین نیز مطابق با آیین‌نامه مجلس رعایت شود، بنابراین نتایج تحقیقات به عمل آمده حکم اسناد محرمانه‌ای را دارند که نباید جز به مجلس انتقال داده شوند.

وی با اشاره به این مطلب که تعاملات و همکاری خوبی در زمان اجرای تحقیق و تفحص صورت گرفته، گفت: در این مدت گروهی سعی کردند توپ را در زمین بنیاد بیاندازند ولی نمی‌دانستند که ما در یک مسیر هستیم.

این نماینده ایثارگر در پایان خاطرنشان کرد: گزارش نهایی هیئت تحقیق و تفحص به‌ زودی در صحن مجلس قرائت می‌شود و اقدامات لازم در این راستا صورت می‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.