کاپیتان تیم فوتبال غنا گفت: ما آمده بودیم که در دیدار مقابل پرتغال به برتری برسیم اما با گلهایی مسخره شکست خوردیم.
آساموا ژیان پس از شکست 2 بر یک تیم فوتبال غنا مقابل پرتغال و حذف این تیم از رقابتهای جام جهانی اظهار داشت: نمیدانم چه بگویم. این نتیجه ناامید کننده است ما آمده بودیم که مقابل پرتغال به برتری برسیم اما گلهای مسخرهای دریافت کردیم و در پایان شکست خوردیم.
وی ادامه داد: این هم بخشی از فوتبال است هماکنون باید به خانهیمان برگردیم و آرامش داشته باشیم تیم جوانی در اختیار داریم باید تلاش کنیم 4 سال دیگر با قدرت به این رقابتها بازگردیم.
این بازیکن در مورد اینکه به عنوان بهترین گلزن آفریقا در تاریخ جام جهانی معرفی شده گفت: من از این موضوع خوشحالم البته پس از حذف ما از جام جهانی زیاد نمیتوانم از این مسئله خوشحالم باشم. از همه تشکر میکنم که از ما حمایت کردند و از این مسئله خوشحال هستم.
وی در مورد اینکه رهبری تیم را برعهده داشته و چه احساسی از این تجربه دارد، گفت: ما هفته سختی را پشتسر گذاشتیم دو جلسه مهم و دو اتفاق بد را داشتیم اما این مسئله بهانهای نیست باید همگی در کنار هم تلاش کنیم و دوباره از اول شروع کنیم.